Mircea Badea, serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban! „Domnul Sică Mandolină este caz de targă, adică nino-nino-nino-nino”.

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
08/10/2019, 11:20
Mircea Badea, serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban! „Domnul Sică Mandolină este caz de targă, adică nino-nino-nino-nino”.GALERIE FOTO
Mircea Badea l-a ironizat pe Ludovic Orban. Sursa foto - facebook

Mircea Badea nu s-a putut abtine și a lansat o serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban! Jurnalistul Antenei 3 spune că s-a răzgândit și îl vrea pe președintele PNL în rolul premierului în cazul în care moțiunea de cenzură va avea succes și va duce la răsturnarea Executivului condus de Viorica Dăncilă. „Cred, sincer, că domnul Sică Mandolină este caz de targă, adică „nino-nino-nino-nino”.

Mircea Badea, serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban!

SMURD-ul trebuie să-l descarcereze cumva din propria ființă și să-l trateze într-un fel și de-aia cred că este potrivit pentru rolul de prim-ministru al României. Vreau Sică-Mandolină – primul ministru al României”, a spus Mircea Badea care a explicat la sinteza Zilei și de ce s-a săturat și vrea acum cu orice preț ca guvernarea Viorica Dăncilă să se încheie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Îmi doresc să cadă acest guvern pentru că totuși cantitatea de prostie din această țară pentru mine este insuportabilă și trebuie la un moment dat să vină o notă de plată. Acest guvern trebuie să pice pentru că este prost. Nu știu cum guvernează, habar n-am, pe mine nu mă interesează chiar deloc treaba asta. Fiecare vine cu cifre – mă doare în cot.

Mircea Badea, serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban! Mircea Badea
Mircea Badea vrea ca actualul guvern să cadă. Sursa foto – facebook

Mircea Badea, punct final pentru guvernarea Dăncilă

Acest guvern este prost pentru că nu a luat, după părerea mea, niște măsuri absolut clare, pentru că a jucat tot timpul un pas înainte, doi înapoi, pentru că încearcă să facă pace și să implore o horă a uniri cu niște bizari. Unii au obosit de acest război româno-român – eu la împăcarea româno-română nu particip, deci nu are cum să-mi placă un guvern care nu o să-mi țină mie partea și vrea să se împace cu partea adversă”, a mai spus Mircea Badea.

Vă reamintim că opoziția a depus în Parlament o moțiune de cenzură și speră acum să aibă suficiente voturi pentru ca Guvernarea Dăncilă să fie oprită. Mai mult de atât, liberalii se laudă că în ziua votului vor aduce alături de ei chiar și social democrați care o vor trăda pe candidata PSD-ului la alegerile prezidențiale.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×