Mircea Badea, reacție privind protestul “România vrea autostrăzi”, iniţiat de Ştefan Mandachi: „V-ați dus după momeală”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 11:43
Mircea Badea, reacție privind protestul “România vrea autostrăzi”, iniţiat de Ştefan Mandachi: „V-ați dus după momeală” GALERIE FOTO
Mircea Badea comentează în stilul caracterisitic protestul inițiat de Ștefan Mandachi

Mircea Badea nu este impresionat de protestul „România vrea autostrăzi”. Cunoscutul prezentator TV a comentat în stilul caracterisitic această inițiativă, taxând faptul că românii se plâng de abia acum de lipsa autostrăzilor, deși el a abordat deseori acest subiect în emisiunile sale.

Protestul „România vrea autostrăzi”a pus pe jar Internetul

Vineri, 15 martie, de la ora 15, Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a construit primul metru de autostradă în Moldova, a anunțat că va întrerupe activitatea în toate restaurantele pe care le deține, protestând astfel față de lipsa infrastructurii din România.

În scurt timp, inițiativa sa a luat amploare, tot mai multe persoane anunțând că sunt gata să-i urmeze exemplul, sperând că în acest mod vor reuși să atragă atenția autorităților asupra lipsei de autostrăzi din țara noastră.

Ce spune Mircea Badea despre protestul „România vrea autostrăzi”
Ce spune Mircea Badea despre protestul „România vrea autostrăzi”

Ce spune Mircea Badea despre inițiativa lui Ștefan Mandachi

Eu am avut o preocupare constantă cu autostrăzile și des am invocat subiectei lipsei lor în emisiunile mele. Nu am găsit foarte multă rezonanță. Nu devenise marele deziderat național. Dintr-odată însă…. în 2019, lumea și-a dat seama că are nevoie de autostrăzi. Ce v-a apucat acum așa brusc când pe Kovesi a pus-o sub acuzare?” , a declarat Mircea Badea, continuând apoi, la fel de acid.

Este nevoie de autostrăzi în România? Da, este, dar să încerci să deturnezi atenția de la destructurarea sistemului stalinist și securist al lui Băsescu… și iată că se reușește. V-ați dat seama că avem nevoie de autostrăzi fix acum. Toată treaba asta foarte bine călăuzită, operațiune de marketing bună, are un singur scop: deturnarea atenției de la subiectele crâncene despre Kovesi”.

În altă ordine de idei, avem nevoie de autostrăzi. Unii dintre noi am îmbătrânit spunând acest lucru, unul dintre noi fiind chiar eu. Alții se duc după fentă și halesc orice momeală dată de băieții șmecheri” , a mai spus Mircea Badea, în emisiunea sa de la Antena 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×