Bancul zilei vine de la Mircea Badea: A asociat PNL cu salamul de prepeliță și cu vremurile comuniste

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 15:03
Bancul zilei vine de la Mircea Badea: A asociat PNL cu salamul de prepeliță și cu vremurile comuniste
Mircea Badea ne aduce bancul zilei

Banzul zilei vine chiar de la Mircea Badea. Cunoscutul prezentator TV nu ratează nicio ocazie să ironizeze în stilul caracteristic partidele politice aflate în opoziție. PNL nu a scăpat nici de această dată de înțepăturile lui Badea, împachetate sub forma unui banc.

Mircea Badea și bancurile din Epoca de Aur

Miercuri seară, în direct la Sinteza Zilei, emisiunea de analiză difuzată de posotul de știri Antena 3, Mircea Badea a oferit o nouă porție de râs pentru telespectatori, dar și pentru cei prezenți în platou. Prezentatorul a relatat în stilul caracteristic un banc din Epoca de Aur, având ca subiect „salamul de prepeliță”.

„ Era un banc pe vremea lui Ceaușescu despre cum se face salamul de prepeliță la uzina socialistă. Și zicea: ‘Domnule, se face din carne de prepeliță, dar se pune și carne de cal’; ‘A da?’; ‘Da!’; ‘Și cam care să fie proporția?’; ‘Păi e o prepeliță, un cal, o prepeliță, un cal.’ Așa se făcea salamul de prepeliță. Și așa este și PNL-ul care de fapt nu e PNL pentru că e prepelița și PDL-ul e calul pentru că, de fapt, este PDL-ul lui Băsescu vopsit. Acum nu mai suntem ăia ai lui Băsescu, suntem ăia ai lui Brătianu. Așa îi prostesc pe unii” ,a spus Mircea Badea, neputând rata ocazia de a mai lansa o înțepătură la adresa Partidului Social Liberal, considerat principala formațiune politică aflată în opoziție.

Mircea Badea, scandal cu fosta judecătoare Camelia Bogdan

În altă ordine de idei, Mircea Badea nu scapă de probleme. Cunoscutul prezentator TV are parte de un nou proces, din cauza afirmațiilor făcute în emisiune. Fosta judecătoare Camelia Bogdan cere despăgubiri, după declarațiile lui Mircea Badea din momentul în care aceasta a fost exclusă din magistratură.

Mircea Badea, un nou scndal după afirmațiile făcute în emisiune
Mircea Badea, un nou scndal după afirmațiile făcute în emisiune

Noi ne-am petrecut tinerețea având perfectă dreptate și suportând camioane de lături, în timp ce alții își petrec maturitatea și bătrânețea în pușcărie, într-un mod înfiorător. Sunt mulțumit că încet-încet lucrurile încep să intre în normal (…).Camelia Bogdan trebuie scoasă fară doar și poate din magistratură, nu are ce să caute în magistratură și trebuie făcută o lege a răspunderii magistraților foarte dură și foarte corectă și care să limiteze astfel de situații ridicole” , a spus Mircea Badea la vremea respectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×