Probleme pentru Mircea Badea! Ea este femeia care vrea să îl lase fără bani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 13:27
Probleme pentru Mircea Badea! Ea este femeia care vrea să îl lase fără bani GALERIE FOTO
Cine l-a dat în judecată pe Mircea Badea

Mircea Badea nu scapă de probleme. Stilul său acid în care comentează cele mai arzătoare subiecte politice și nu numai, nu este tocmai pe placul tuturor. După ce a fost făcut KO în cinci secunde de motociclistul Teodor Emi, acum prezentatorul TV a intrat în colimatorul unei foste judecătoare

O fostă judecătoare pune tunurile pe Mircea Badea

Este vorba despre Camelia Bogdan, fosta judecătoare care l-a condamnat pe Dan Voiculescu. Aceasta a intentat o acțiune civilă îndreptată împotriva mai multor jurnaliști, printre care se  numără și Mircea Badea, prezentatorul emisiunii în gura presei, de la Antena 3.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Cluj în urmă cu o lună, pe 13 februarie 2019, iar pe 4 martie, Camelia Bogdan a depus o cerere de ajutor public judiciar, solicitare care se face pentru scutirea sau eșalonarea taxei de timbru, în cazul în care valoarea acesteia este mult peste posibilitățile financiare  ale reclamantului.

Mircea Badea, în război cu judecătoarea Camelia Bogdan
Mircea Badea, în război cu judecătoarea Camelia Bogdan

Camelia Bogdan vrea să-l lase fără bani pe Mircea Badea

Obiectul procesului intentat de fosta judecătoare Camelia Bogdan este „acțiune în răspundere delictuală”. Totul a pornit de la reacția controversată a lui Mircea Badea, în momentul în care judecătoarea a fost exclusă din magistratură.

La momentul respectiv, Mircea Badea o ataca în termeni duri pe Camelia Bogdan, afirmând că salută decizia excluderii sale din magistratură, considerând că astfel se face un prim pas către normalitate. „Noi ne-am petrecut tinerețea având perfectă dreptate și suportând camioane de lături, în timp ce alții își petrec maturitatea și bătrânețea în pușcărie, într-un mod înfiorător. Sunt mulțumit că încet-încet lucrurile încep să intre în normal”.

„Camelia Bogdan trebuie scoasă fară doar și poate din magistratură, nu are ce să caute în magistratură și trebuie făcută o lege a răspunderii magistraților foarte dură și foarte corectă și care să limiteze astfel de situații ridicole” , a mai spus Mircea Badea, la vremea respectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×