Mircea Badea, după ce a fost făcut KO de rivalul motociclist: Și-au respectat toate înțelegerile

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/02/2019, 13:42
Mircea Badea, după ce a fost făcut KO de rivalul motociclist: Și-au respectat toate înțelegerile GALERIE FOTO
Prima reacție a lui Mircea Badea după ce a fost făcut KO de rivalul motociclist

Mircea Badea a reacționat după ce a fost făcut KO de rivalul motociclist. La trei zile pline de ironii în mediul online legate de prestația sa din ring cu motociclistul Teodor ”Tedi” Emi, prezentatorul de televiziune a  postat un mesaj de pe contul său de socializare.

„Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie.

Mircea Badea a reacționat după ce a fost făcut KO de rivalul motociclist

Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat”, a scris realizatorul TV.

Mircea Badea, după ce a fost făcut KO de rivalul motociclist: Și-au respectat toate înțelegerile
La trei zile pline de ironii în mediul online legate de prestația sa din ring cu motociclistul, realizatorul TV a scris câteva rânduri despre cele întâmplate

De asemenea, acesta menționat și că se simte bine, așa că din a doua zi a început să facă emisuni live radio sau tv. „S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi.

Mircea Badea, după ce a fost făcut KO de rivalul motociclist: Și-au respectat toate înțelegerile
Acesta menționat și că se simte bine, așa că din a doua zi a început să facă emisuni live tadio sau tv

M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace! P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe „grija” sau „ingrijorarea” isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor! , a scris Mircea Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×