Ce se întâmplă cu motociclistul Tedi Emi, după ce l-a făcut KO pe Mircea Badea: „Am report!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/02/2019, 09:32
Ce se întâmplă cu motociclistul Tedi Emi, după ce l-a făcut KO pe Mircea Badea: „Am report!” GALERIE FOTO
Ce se întâmplă cu Tedi Emi, după bătaia cu Mircea Badea?

Motociclistul Tedi Emi a reacționat după ce l-a făcut KO pe Mircea Badea. Motociclistul s-a revăzut cu Mircea Badea în cursul zilei de sâmbătă, într-un meci de revanșă a jurnalistului. Din păcate, a durat doar cinci secunte. Motociclistul Tedi Emi l-a făcut KO pe realizatorul de televiziune.

La câteva zile după meci, adversarul lui Mircea Badea a reacționat la cele întâmplate pe o rețea de socializare. Cu toate că a recunoscut că nenumăratele mesaje l-au făcut să se simtă bine, i-ar fi plăcut ca meciurile lui internaționale să fie și ele mediatizate măcar cât jumătate din cel de sâmbătă. Din păcate, mulți utilizatori i-au raportat contul, astfel că se așteaptă ca din clipă în clipă să-i suspende Facebook pagina personală.

Tedi Emi, după bătaia cu Mircea Badea: „am contul suspendat”

În cursul zilei de sâmbătă a avut loc unul dintre cele mai mediatizate meciuri. Mircea Badea s-a reîntâlnit cu motociclistul Tedi Emi pentru a-și lua revanșa. Din păcate, meciul s-a terminat la fel ca cel din 2014, unde tot Tedi Emi a învins.

Mesajul luptătorului
Mesajul luptătorului

Câștigătorul meciului a postat un mesaj pe o rețea de socializare unde îi apreciază și le mulțumește celor ce i-au trimis mesjae frumoase, dar își spune și regretul. Motociclistul este contrariat de faptul că meciurile lui internaționale nu sunt nici măcar pe jumătate mediatizate pe cât a fost cel cu Mircea Badea.

Meci Tedi Emi și Mircea Badea
Meci Tedi Emi și Mircea Badea

„Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, vă rog să mă credeţi că am fost plăcut surprins de mesajele de felicitări, nici acum nu am avut timp să le citesc pe toate. Vă doresc multă sănătate şi înţelepciune în viaţă, meciul de sâmbătă a demonstrat încă o dată că ele se completează una pe alta. Mi-aş fi dorit ca rezultatele mele internaţionale, unde am luptat cu sportivi de top, care au adus un mic aport de prestigiu ţării noastre să fi avut măcar 10% din mediatizarea ultimului meci. P.S. Dacă voi lipsi o perioadă lungă de pe Facebook înseamnă că am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate şi bun simţ, oricum în cazul în care mai marii Facebook mă consideră incomod… nu este nici o problemă, dragoste cu sila nu se face!”, a transmis Tedi Emi pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×