Cum a apărut la TV Mircea Badea după bătaia încasată în ring de la Tedi motociclistul! ”M-am lovit la cap în weekend și poate nu mai înțeleg bine”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 22:41
Cum a apărut la TV Mircea Badea după bătaia încasată în ring de la Tedi motociclistul! ”M-am lovit la cap în weekend și poate nu mai înțeleg bine”

Mircea Badea, apariție de senzație la Antena 3, la o zi după ce a fost mătut măr de motociclistul Teodor „Tedi” Emi, într-un mall din Capitală! Toți admiratorii și contestatarii săi așteptau să vadă cum se va prezenta jurnalistul la TV, după loviturile încasate!

Culmea, Mircea Badea a arătat impecabil, deși în timpul meciului a încasat o lovitură care l-a făcut KO, astfel încât a fost nevoie de intervenția medicilor! Fanii săi se întreabă acum dacă lovitura a fost atât de dură cum s-a văzut la TV, ori Antena 3 are cei mai buni oameni angajați la machiaj!

Mircea Badea a apărut fără semne la TV, după bătaia încasată

Însă, duminică seara, Mircea Badea s-a prezentat la Antena 3, fără nicio urmă pe față. Mai mult, jurnalistul a fost pus pe glume. Chiar în timpul unor discuții privind refuzul președintelui Iohannis de a numi propunerile făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru ministerele Dezvoltării și Transporturi, Mircea Badea a spus. ”Eu m-am lovit la cap în weekend și poate nu mai înțeleg bine”!

aparitie Mircea Badea dupa bataie

Mircea Badea a aparut la TV fara vanataiMircea Badea a fost bătut măr, sâmbătă, într-un mall din București! Badea a avut o luptă, în ring, cu Teodor „Tedi” Emi, celebrul motociclist cu care se bătuse și în trecut. Badea a fost făcut K.O. după doar 5 secunde, în care a încasat câțiva pumni și un genunchi în gură, care a fost decisiv. A fost nevoie de intervenția medicilor, pentru că vedeta Antena 3 și-a pierdut cunoștința și era să își rupă chiar și gâtul, când a căzut.

În 2014, timp de mai multe zile, Mircea Badea și-a prezentat emisiunea din fața clădirii Antenei 3 din Băneasa, în semn de protest față de punerea sub sechestru a sediului. Astfel, timp de câteva ediții realizatorul TV a început să-i critice pe motocicliștii care treceau prin zona Băneasa, chiar prin locul unde acesta își făcea emisiunea. Unul dintre motociclişti l+a provocat pe Badea la bătaie, iar acesta a aceeptat. Prima confruntare a avut loc în 2014, cu victoria motociclistului, iar a doua a avut loc sâmbătă, cu victoria clară tot a motociclistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×