Mircea Badea, reacție halucinantă, în direct! ”Uite, așa îi apăr pe procurori!”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 18:57
Mircea Badea, reacție halucinantă, în direct! ”Uite, așa îi apăr pe procurori!” GALERIE FOTO
Mircea Badea a avut o reacție halucinantă, în direct

Mircea Badea a avut o reacţie halucinantă în direct, în timpul emisiunii sale. Acesta a vrut să-i ironizeze pe procurorii din România şi a recurs la un gest extrem: realizatorul TV şi-a rupt cămaşa de pe el în timp ce era în direct!

Ironiile lui Mircea Badea au continuat, spunând că vrea să facă o asociaţie care să-i ajute pe procurori şi a făcut afirmaţii precum „numiți trei asemănări dintre procurorul român și ciobănescul german”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mircea Badea, reacție halucinantă, în direct

”Io m-am preocupat, vreau să fac o asociație de protecție a procurorilor. Ei se luptă cu corupții, vreau să încep cu concursuri din astea: numiți trei asemănări dintre procurorul român și ciobănescul german. Vreau să facem o acțiune civică ca doamna Georgeta să nu mai umilească procurorii pentru că poate. Nu vă e milă (…) Mie chiar îmi pasă de procurori și cu pieptul dezgolit, uite așa îi apăr” a spus Mircea Badea, după care și-a rupt cămașa, în direct.

”Îmi pare rău că nu putem să dăm o reluare la fază. Rămâneți cu Mircea, să vedem cu ce apare la emisiune”, a spus şi Mihai Gâdea.

Mircea Badea, invitat în studioul unei emisiuni TV
Mircea Badea, invitat în studioul unei emisiuni TV

”Eu chiar nu am casă. La o adică mă mut în cămașa domnului Bogdan Chirieac”, a mai spus apoi Mircea Badea.

Mircea Badea este recunoscut pentru replicile și reacțiile sale extrem de acide. De exemplu, acesta a avut o reacție după cutremurul care a zguduit România, de o magnitudine de 5,8 pe scara Richter: „”Ar fi fost nevoie de un cutremur și mai puternic să demisioneze guvernul. P.S. Asta e, ghinion, n-a fost să fie pentru Ciolos, hoitarul. Mai pândește o tură. Sper că toate șandramalele din centrul vechi sunt ok. Să nu se fi întâmplat ceva, din cauza corupției, desigur. P.S. Singurul care s-a entuziasmat plin de speranță la cutremurul ăsta a fost Ciolos”, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

 

Închide ×