Mircea Badea, despre Oreste Teodorescu: „Viermele în putrefacție! Va ajunge la pușcărie”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 08:52
Mircea Badea, despre Oreste Teodorescu: „Viermele în putrefacție! Va ajunge la pușcărie”
Mircea Badea, despre Oreste Teodorescu: „Viermele în putrefacție! Va ajunge la pușcărie”

Mircea Badea îl atacă pe fostul său partener și prieten, Oreste Teodorescu. Cei doi – cândva prieteni – au ajuns la cuțite în ultima vreme. Mircea Badea și Oreste Teodorescu s-au tot „înțepat” în social media, aruncându-și acuzații și jigniri grele.

Prezentatorul pamfletului de la Antena 3  l-a pus la zid pe colegul său Oreste, care era omniprezent – până acum câteva zile – în emisiunile lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV„Viermele în putrefacţie de la Voma Veche, care deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă, va ajunge la puşcărie”, a declarat în social media Mircea Badea, cu referință directă la Oreste Teodorescu.

Scandal între Mircea Badea și Oreste Teodorescu

Mircea Badea și Oreste Teodorescu sunt în „război” de mult timp. Cei doi și-au aruncat vorbe grele unul celuilalt. Chiar dacă au fost prieteni cândva, nimic nu-i împiedică pe Badea și Oreste să își trântească acuzații și jigniri cu fiecare ocazie.

Mircea Badea, oferindu-i un „croșeu” lui Oreste Teodorescu. fostul său prieten.
Mircea Badea, oferindu-i un „croșeu” lui Oreste Teodorescu. fostul său prieten.

“Dragul meu strigoi Mircea Badea…

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile mă obligă să-ți reamintesc suma eșecurilor tale absolute din ultimii 14 ani… Îți mărturisesc cu toată deferența unui păcătos față de o scursură, că m-a stârnit reacția ta la prima poza… Și pentru că ai ajuns vizitat de Dementorul care îți fură fericirea încerc sa te trezesc la realitate înainte să mori intoxicat cu propriul venin.

Campionule:

Pe plan fiziologic (Mușchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul in fata lumii întregi și tot arogant ai rămas
Pe plan politic nu ai nici o izbânda, toți cei pe care i-ai susținut și o faci in continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti de ultima speța, tu însuți fiind un pui de turnător, și tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!
În plan intelectual/spiritual ești sub Bianca Drăgușanu, deci no comment

Îți declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simt uman, te voi dezbraca foaie cu foaie ca pe o ceapa , pana când vei rămâne singur in sufragerie. Sufrageristule! Singura diferența dintre tine și cel de lângă ( poza 3) este ca tu știi exact ce faci !!!”, scria în urmă cu câteva luni, revoltat, Oreste Teodorescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×