Mircea Badea, reacție tranşantă după suspendarea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
23/11/2018, 13:54
Mircea Badea, reacție tranşantă după suspendarea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV GALERIE FOTO
Reacţia tranşantă a lui Mircea Badea după suspendarea lui Rareş Bogdan de la Realitatea TV

Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia de la Realitatea TV, după ce Eduard Pastia i-a interzis pe Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu pe post. Bogdan a solicitat ca cei doi să fie reprimiţi iar Pastia să fie dat afară. Răspunsul a fost invers, iar Rareş Bogdan a ajuns să fie suspendat de pe post şi înlocuit cu Claudiu Popa. Mircea Badea a avut o reacţie tranşantă atunci când a venit vorba de a comenta cele întâmplate.

Au existat şi proteste după scandalul care a avut loc la Realitatea, iar mai mulţi oameni au cerut ca Rareş Bogdan să fie readus pe postul său, fără să aibă însă rezultate. Badea a fost întrebat de omologul său de către urmăritorii săi:

Reacţia tranşantă a lui Mircea Badea după suspendarea lui Rareş Bogdan

„Mă tot întreabă cetățenii dacă nu fac totuși nicio referire. Bun. Nu mai pot cu întrebarea. Deocamdată, nu, asta este și singura data. Nu mă mai întrebați! Dar de ce nu? Pentru că așa e inteligent. Deocamdată, nu, inteligent este ca, deocamdată, să nu zic absolut nimic”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii sale “În gura presei”.

Rareş Bogdan, în studioul de la Realitatea TV în timpul unei emisiuni
Rareş Bogdan, în studioul de la Realitatea TV

Reacţia dură a lui Mircea Badea vine la scurt timp după ce Rareş Bogdan a anunţat că nu îşi va cere scuze pentru cele întâmplate: „Ca lucrurile să fie extrem de clare, mă întorc la Realitatea TV doar dacă independența mea editorială și în alegerea invitaților este totală, de duminică până joi, de la ora 21.00 la ora 1.00. Scurt și clar, ca să nu existe dubii: nu am de ce să-mi cer scuze pentru ceva ce nu am făcut. Am riscat tot pentru ca Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” să ajungă în top. Au ajuns, și cu ajutorul meu și mai ales al invitaților mei și al telespectatorilor, care sunt formidabili. Fără românii sinceri, frumoși și liberi nu aș fi ce sunt acum. Le datorez totul”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×