Protest la Realitatea TV, după demisia lui Rareş Bogdan! Câţi oameni au ieşit în stradă

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
22/11/2018, 15:21
Protest la Realitatea TV, după demisia lui Rareş Bogdan! Câţi oameni au ieşit în stradă
Protest la Realitatea TV, după demisia lui Rareş Bogdan! Prezentatorul TV, în timpul unei emisiuni

Rareş Bogdan a anunţat că îşi dă demisia de la Realitatea TV, după care a ajuns să fie suspendat. Realizatorul TV era nemulţumit că i-au fost interzişi Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu şi a totul s-a transformat într-un scandal uriaş. Acum, oamenii au ajuns să iasă în stradă şi să protesteze pentru Bogdan.

Zece oameni au protestat în faţa sediului Realitatea TV printre aceştia Mălin Bot şu Marian Ceauşescu, iar aceştia au cerut ca Oana Stănciulescu, Oreste şi cu Rareş Bogdan să fie reprimiţi pe post. Cozmin Guşă a oferit primele reacţii după cele întâmplate şi a explicat cum s-a luat decizia ca Oreste şi Stănciulescu să fie interzişi:

Protest la Realitatea TV, după demisia lui Rareş Bogdan

„Treburile stau în felul următor: directorul executiv, Eduard Pastia, i-a anunţat pe Rareş şi pe producătorul lui, în urmă cu circa 10 zile, că sunt nişte probleme cu doi dintre invitaţii lui. Mai exact, cu Oana Stănciulescu şi cu Oreste şi, până se lămureşte conducerea editorială despre această speţă, să nu-i mai invite în emisiune. Deci să iasă de pe sticlă o perioadă. M-au anunţat şi pe mine cei din conducerea editorială şi am decis ca treburile să rămână aşa până se lămuresc”, a spus Guşă.

Rareş Bogdan alături de Oreste Teodorescu în timpul unei emisiuni TV de la Realitatea. Cei doi arată semnul victoriei la cameră
Rareş Bogdan alături de Oreste Teodorescu în timpul unei emisiuni TV de la Realitatea

Rareş Bogdan anunţa în urmă cu o zi decizia luată: ”Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×