Rareș Bogdan și-a anunțat demisia de la Realitatea TV! Ce condiții le-a pus șefilor ca să rămână

Rareș Bogdan și-a anunțat demisia de la Realitatea TV! Ce condiții le-a pus șefilor ca să rămânăGALERIE FOTO
Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia de la Realitatea TV

Rareș Bogdan și-a anunțat demisia de la Realitatea TV, după ce Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu au fost interzişi pe post. În acelaşi timp, Rareş Bogdan vrea ca directorul postului, Edward Pastia, să fie concediat şi ameninţă că va pleca definitiv în cazul în care nu îi vor fi îndeplinite aceste condiţii.

”Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV.

Rareș Bogdan și-a anunțat demisia de la Realitatea TV

Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple”, fost anunţul făcut de Rareș Bogdan.

Oreste Teodorescu a fost interzis pe postul Realitatea TV, iar Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia dacă nu e readus Oreste
Oreste Teodorescu a fost interzis pe postul Realitatea TV, iar Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia dacă nu e readus Oreste

Cozmin Guşă a anunţat că în cursul zilei de miercuri va avea o discuţie cu Rareş Bogdan pentru a clarifica lucrurile: „Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă”, a declarat Cozmin Guşă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×