Rareș Bogdan se războiește cu Liviu Dragnea! Ultimul mesaj transmis de realizatorul TV!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/09/2018, 14:15
Rareș Bogdan se războiește cu Liviu Dragnea! Ultimul mesaj transmis de realizatorul TV!
Bogdan Rares razboi Liviu Dragnea

Rareș Bogdan i-a declarat război deschis lui Liviu Dragnea! Realizatorul Realitatea TV crede că România alunecă spre autocrație și atrage atenția cetățenilor că ei sunt singurii care mai pot opri acest scenariu, însă nu precizează exact metoda potrivită!

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea și a aliaților acestuia, care ar fi capturat instituțiile statului. Intervenția jurnalistului Realitatea TV a venit după episoadele desfășurate la Consiliul Executiv al PSD de sâmbătă.

Citește și Soția și copilul lui Bogdan Rareș, atacați în mașină! Ce spune jurnalistul! 

Citește și Reacția de milioane a lui Rareș Bogdan la auzul tentativei de asasinat dejucată de Liviu Dragnea!

Rareș Bogdan, în război deschis cu Liviu Dragnea

”Am văzut azi cum doi infractori dovediți, Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, reușesc să călărească România. Și asta se întâmplă pentru că instituțiile statului român au fost foarte slabe sau au acționat în strânsă legătură cu Liviu Dragnea. Trebuie știut că acolo unde nu există lege, unde instituțile sunt foarte slabe, infractorii fac legea”, a spus Rareș Bogdan, care a observat că opoziția în cadrul PSD este asigurată acum de femei.

”Am mai observat că în PSD nu mai există bărbați de stat, există însă două doamne. Doamna Andronesc și doamna Firea s-au dovedit mai bărbate decât toată șleahta de baroni locali adunați în jurul lui Dragnea”, a observat jurnalitul Realitatea TV.

”Cel mai grav lucru pe care l-am aflat este însă dezvăluirea zilei de azi. O dezvăluire făcută dintr-o scăpare. Am aflat că DGIPI face ascultări, interceptări de SMS-uri și de Whatsapp. În ședința PSD s-au făcut amenințări cu devoalarea unor sms-uri și whatsapp-uri. E o chestiune foarte gravă. Acum, Carmen Dan și instituția pe care o conduce nu doar că bat manifestanți pașnici, ci încalcă toate regulile democratice făcând supraveghere a comunicațiilor private”, a spus Rareș Bogdan.

Amenințări și la adresa lui Iohannis

Jurnalistul Realitatea TV critică atât președintele cât și partidele de Opoziție și spune că acum, doar cetățenii îl mai pot opri pe Dragnea. Jurnalistul a făcut și un apel la cetățenii care nu au plecat încă din țară.

”Avem certitudinea că România alunecă ușor spre autocrație. Am siguranța că nu mai pot interveni în cazul Dragnea decât cetățenii frumoși ai acestei țări. Le atrag atenția președintelui și partidelor de opoziție: Dacă Dragnea și grupul său organizat reușesc să facă ce vor din această țară, nimic nu îl va scăpa pe Iohannis de oprobriul public. Va fi la fel de responsabil pe cât e Dragnea de iresponsabil”, a mai spus jurnalistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×