Soția și copilul lui Bogdan Rareș, atacați în mașină! Ce spune jurnalistul!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/06/2018, 17:22
Soția și copilul lui Bogdan Rareș, atacați în mașină! Ce spune jurnalistul! GALERIE FOTO
Soția și copilul lui Bogdan Rareș, atacați!

Soția și copilul jurnalistului Bogdan Rareș au fost atacați! Dezvăluirea şocantă a fost făcută publică chiar de către jurnalist, pe Facebook. „Incercare de intimidare? Jaf? Rapire? Nu știu să vă răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 și Iancu Nicolae dacă a fost urmărită sau nu?!”, a spus jurnalistul. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Copilul si Sotia mea au fost atacati in momentul in care urcau in masina in urma cu cateva momente. Fiul meu, Mihai a fost luat de Mama lui la 15.00 de la una dintre scolile din zona si masina a fost parcata pe o straduta laterala din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat purta o sapca cu cozoroc pe cap, mai mic de inaltime dar indesat, atletic, cu mustata si a coborat dintr-o masina cu numere straine, (Spania, Italia, ???) la volanul careia se afla un alt individ. Voi reveni cu amanunte.

Soția și fiul lui Bogdan Rareș, atacați lângă școala copilului

Acesta a incercat sa urce in masina pe usa din dreapta fata si a fost lovit puternic in fata de catre sotia mea care a urlat puternic si a actionat din instinct. Inca nu apucase sa isi puna centura de siguranta. Mihai s-a speriat ingrozitor si plange de atunci. Florina s-a speriat extrem de rau si a crezut ca vor sa il smulga pe Mihai din masina! Eu sunt in acest moment la Constanta si plec de urgenta spre Bucuresti”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×