Mircea Badea, descriere jignitoare la adresa fostului șef PRO TV, Adrian Sârbu: „Boss și scârbos”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 17:12
Mircea Badea, descriere jignitoare la adresa fostului șef PRO TV, Adrian Sârbu: „Boss și scârbos”
Mircea Badea, caracterizare dură la adresa fostului șef al PRO TV!

Mircea Badea, unul din cei mai controversați realizatori de televiziune, a făcut încă o declarație mai mult decât sinceră. În cadrul emisiunii „În gura presei”, a lansat niște afirmații de-a dreptul jignitoare la adresa fostului șef al trustului PRO TV. Se pare că toate lucrurile negative spuse de Mircea Badea către Adrian Sârbu s-au născut din câteva ședințe.

Iată care au fost cuvintele dure care l-au caraterizat pe Adrian Sârbu! „Dar când se balansa în față și spunea asta își deschidea ochii. Erau pe vremuri păpușile Arădeanca la care dacă o puneai pe spate i se închideau ochii, iar când o ridicai i se deschideau. Probabil și Adrian Sârbu o fi avut câteva”,  a povestit cel de la cârma emisiunii  „În gura presei”.

Mircea Badea, cuvinte grele către Adrian Sârbu, fost șef al PRO TV

Mircea Badea, moderatorul emisiunii „În gura presei„, a făcut din nou o declarație extrem de sinceră și directă, așa cum și-a obișnuit publicul, colegii și prietenii. Acum, Mircea Badea a vorbit despre fostul șef al trustului PRO TV. Se pare că acesta i-a făcut o caracterizare foarte dură lui Adrian Sârbu, vorbind despre ședințele pe care le ținea.

„Cred că am fost la două ședințe cu Adrian Sârbu. El stătea cu picioarele pe masă – boss și scârbos – pe spate și cu ochii închiși. Și era masa plină în fața lui, iar el stătea cu picioarele pe masă. Oamenii de la masă nu veneau acolo să mănânce, ci să lucreze. Și cum stătea el așa pe spate în scaun, cu picioarele pe masă și ochii închiși – mă și mir cum dracu’ nu cădea, dar probabil a căzut – spunea:
‘-Ia spune Mona…’. Și începea Mona:

‘-Ne-am gândit la aia, și la aia’.

‘-Catinca, tu ce zici?’

‘-Păi cutare și cutare….’

‘-Și Boncea?’

‘-Boncea nu a venit.’

‘-Mai bine…’

‘-Băi, io zic să vă băgați minține-n cap! Terminați cu tâmpeniile astea.’”, a mărturisit Mircea Badea despre fostul șef PRO TV, Adrian Sârbu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×