Mircea Badea, o nouă serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban! „Sică Mandolină va fi noul premier”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 08:24
Mircea Badea, o nouă serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban! „Sică Mandolină va fi noul premier” GALERIE FOTO
Mircea Badea l-a atacat în termeni duri pe Ludovic Orban. Sursa foto - facebook

Mircea Badea a lansat o nouă serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban! Jurnalistul Antenei 3 este sigur că președintele PNL va fi numir premier al României, în ciuda faptului că încă se mai negociază numele desemnat pentru Executiv între partidele care au dat jos Guvernul Dăncilă. „Primul-ministru al Guvernului României va fi „Sică Mandolină”. Ludovic Orban, el va fi. Acest guvern va trece fluierând și nu va fi niciun fel de problemă”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea, o nouă serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban!

Nu este pentru prima oară când Mircea Badea îl atacă în termeni duri pe șeful liberalilor. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei anunțase cu doar câteva zile înaintea moțiunii de cenzură că Orban este preferatul lui în cazul în care Opoziția urma să aibă succes. „Cred, sincer, că domnul Sică Mandolină este caz de targă, adică „nino-nino-nino-nino. SMURD-ul trebuie să-l descarcereze cumva din propria ființă.

Să-l trateze într-un fel și de-aia cred că este potrivit pentru rolul de prim-ministru al României. Vreau Sică-Mandolină – primul ministru al României”, a spus Mircea Badea care explica și de ce dorea ca opoziția să aibă succes și să dărâme guvernul. „Îmi doresc să cadă acest guvern pentru că totuși cantitatea de prostie din această țară pentru mine este insuportabilă și trebuie la un moment dat să vină o notă de plată.

Mircea Badea, o nouă serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban! Mircea Badea
Mircea Badea nu a mai apărat-o pe Viorica Dăncilă. Sursa foto – facebook

Mircea Badea și-a dorit ca Guvernul Dăncilă să pice

Acest guvern trebuie să pice pentru că este prost. Nu știu cum guvernează, habar n-am, pe mine nu mă interesează chiar deloc treaba asta. Fiecare vine cu cifre – mă doare în cot. Acest guvern este prost pentru că nu a luat, după părerea mea, niște măsuri absolut clare, pentru că a jucat tot timpul un pas înainte, doi înapoi, pentru că încearcă să facă pace și să implore o horă a uniri cu niște bizari.

Unii au obosit de acest război româno-român – eu la împăcarea româno-română nu particip, deci nu are cum să-mi placă un guvern care nu o să-mi țină mie partea și vrea să se împace cu partea adversă”, a mai spus Mircea Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×