Mircea Badea, mesaj tranșant pentru Laura Codruța Kovesi: ”Sigur, sigur vei intra la pușcărie!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/02/2019, 15:14
Mircea Badea, mesaj tranșant pentru Laura Codruța Kovesi: ”Sigur, sigur vei intra la pușcărie!” GALERIE FOTO
Mircea Badea a spus ca Laura Codruta Kovesi va ajunge la inchisoare

Mircea Badea a făcut spectacol în emisiunea sa, ”În gura presei”, de la Antena 1, după ce a transmis că aștepta de mult momentul ca Laura Codruța Kovesi să fie pusă sub acuzare și, mai mult, de-abia așteaptă să o vadă la închisoare! Jurnalistul a spus că este convins că fosta șefă DNA va ajunge după gratii.

„Toată lume o arde cu funcţia de procuror european, numai că acest lucru nu are nicio importanţă”, spune Mircea Badea. Realizatorul de televiziune consideră că fosta șefă a DNA ”a minţit tot timpul, deşi Sebastian Ghiţă avea toate probele. Se pare că lucrurile s-au produs, vom vedea foarte curând acele imagini”, mai spune Badea.

Mircea Badea este sigur că Laura Codruța Kovesi va merge la pușcărie

Jurnalstul a spus că nu există nicio diferenţă între reacţia Laurei Codruţa Kovesi de miercuri seară şi reacţia Elenei Udrea imediat după ce s-a început urmărirea penală împotriva ei. A ieşit pe toate posturile să spună că procurorii sunt la ordin politic, deşi până acum a susţinut exact contrariul.

Mircea Badea spune despre Laura Codruta Kovesi ca este penala

”Cred că vom vedea cu toţii imagnile cu Laura Codruţa Kovesi şi Sebastian Ghiţă la manelării”, a zis Mircea Badea care este de părere că fosta şefă DNA va ajunge după gratii.

Mircea Badea spune că Laura Codruța Kovesi este ”penală”

„Am o veste foarte prostă pentru Kovesi. Intri la puşcărie, este doar începutul, sigur, sigur vei intra la puşcărie. Este din ce în ce mai complicat, vin probele. În acest moment Kovesi este penală”, a mai precizat prezentatorul TV. Cu simțul umorului pe care cu toții îl cunoaștem, Mircea Badea a asemuit-o pe laura Codruța Koveși chiar cu fostul președinte al Statelor Unite ale Americii Bill Clinton. „Kovesi a minţit sub jurământ ca Bill Clinton despre relaţia sexuală cu Monica”. De asemenea, Mircea Badea consideră că i se poate da chiar şi control judiciar Laurei Codruţa Kovesi, din cauza comportamentului pe care l-a avut seara trecută!

Laura Codruța Koveși are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă, iar fosta șefă a DNA a declarat că este vorba despre un dosar deschis și în anul 2017, privind extrădarea lui Nicolae Popa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×