Mircea Badea, despre moartea Cristinei Țopescu: „Mă revolt din fiecare celulă a corpului meu”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 13:14
Mircea Badea, despre moartea Cristinei Țopescu: „Mă revolt din fiecare celulă a corpului meu”
Mircea Badea a comentat decesul Cristinei Țopescu *foto: captură antena 3

Realizatorul tv Mircea Badea a comentat trecerea în neființă a jurnalistei Cristina Țopescu. Profund afectat, Badea a admis că de multe ori s-a aflat în contradicție cu reputata jurnalista.

Cu toate acestea, Mircea Badea a arătat că îi poartă un respect nemăsurat fostei sale colege și că regretă profund faptul că aceasta s-a stins din viață.

Mircea Badea a comentat moartea Cristinei Țopescu

Imediat după auzul veștii cumplite a morții Cristinei Țopescu, Mircea Badea a avut o reacție destul de apăsată:

„E absolut… o sa folosesc un cuvânt mult uzat…șocant, dar de datat asta își găsește adevăratul înțeles în această seară. Poate o știre șocantă din toate motivele. Sigur că am cunoscut-o pe Cristina Țopescu, am interacționat de multe ori în direct.

Îmi aduc aminte o emisiune din 2013 în care ne-a dat ocazia în direct și mie și lui Mihai Gâdea să avem grijă de niște căței care nu aveau stăpân și de care nu avea grijă nimeni”, a spus prezentatorul „În Gura Presei”.

Mircea Badea, despre Cristina Țopescu: „Am respectat-o absolut întotdeauna”

Mircea Badea a vorbit și despre faptul că a avut mai multe dezbateri în contradictoriu cu Cristina Țopescu, dar cu toate acestea i-a purtat un respect profund fostei jurnaliste:

„Era fără doar și poate un om și un jurnalist absolut sincer în tot ceea ce făcea. Eu aproape de cele mai multe ori, aproape de fiecare dată m-am situat pe contrasensul opiniilor sale, am avut puncte de vedere contrare în foarte multe situații, dar cu siguranță punctele sale de vedere erau sincere. Ea credea cu pasiune de fiecare dată în vorbele sale, în fiecare vorbă pe care o rostea.

De foarte multe ori am avut puncte de vedere contrare fiindcă ea întotdeauna vorbea exact ceea ce simțea și pentru asta am respectat-o absolut întotdeauna. Atât de șocantă și nedreaptă mi se pare această știre încât mă revolt din fiecare celulă a corpului meu”, a mai spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×