Mircea Badea, declarații halucinante: “Eu sunt bărbat, deci şmecher”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/02/2019, 16:33
Mircea Badea, declarații halucinante: “Eu sunt bărbat, deci şmecher”
Mircea Badea a vorbit despre meciul de K1 in urma caruia a fost facut KO

Mircea Badea a făcut declarații halucinante la ultima sa emisiune, când a ales să vorbească, după două săptămâni, despre meciul de K1 pe care l-a avut cu motociclistul Tedi Emi, în urma căruia a fost făcut KO în doar câteva secunde!

Prezentatorul TV a spus că nu ar fi vorbit niciodată despre acest eveniment, dar a fost obligat de împrejurări să o facă, deoarece organizatorul eventului are probleme. Mai multe instituții i-ar cere socoteală lui Cristian Iordache, de la Absolute Figh în legătură cu lupta organizată. Astfel, Mircea Badea a ales să vorbească despre ce s-a întâmplat în acel mall din Capitală.

Mircea Badea a vorbit despre meciul în care a fost făcut KO

”În accepțiunea mea, un bărbat face ce vrea, când vrea, cu cine vrea. Eu sunt bărbat, deci smecher, deci nu mi-e frică să-mi risc pielea, la propriu și la figurat și în orice alt fel. Ies din zona mea de confort fără să fiu nevoit, ci pentru că aleg să fac asta. Și dacă se întamplă să am ghinion când mă pericilitez și când mă supun conștient riscurilor, îmi asum. Nu ma smiorcăi. Dacă am ghinion și cad în cap, mă ridic, mă scutur de praf, îmi fac freza și mă duc imediat după să fac emisiune 3 ore în direct. Pentru că n-am fost fătălau niciodată.

Niște cetățeni majori, vaccinați, în stare de sănătate bună, certificate medical, au avut o înțelegere pe care au respectat-o. Am un apel pentru direrite entități: nu fiți fătălăi! Nu vă lăsați stresați, speriați, agasați de tot felul de fătălăi din presă, care nu și-au riscat pielea nici măcar o secundă. Cristian Iordache de la Absolute Fight a organizat evenimentul. Nu am ce să-i reproșez. Organizarea a fost în regulă, condițiile respectate, nu a fost o golănie, cu huligani, a fost cu arbitraj, cu echipaj medical, a fost totul ok”, a ținut să precizeze Mircea Badea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×