De unde a pornit conflictul lui Mircea Badea cu Tedi motociclistul! Video. “Dacă vin după tine…”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/02/2019, 16:44
De unde a pornit conflictul lui Mircea Badea cu Tedi motociclistul! Video. “Dacă vin după tine…”
De unde a pornit conflictul dintre Mircea Badea si Tedi Constantin

Deja știe toată România că Mircea Badea, celebrul realizator de televiziune de la Antena 3, a fost făcut knockout de un tânăr motociclist, însă mulți nu își mai amintesc de unde a plecat conflictul dintre cei doi! Un utilizator Facebook a făcut un montaj cu imagini de la momentul în care a început disputa dintre Mircea Badea cu Tedi Constantin, mai exact în timpul unei emisiune în care realizatorul emisiunii ”În gura presei” se arată deranjat de zgomotul de motociclete din stradă și începe să amenințe.

În 2014, timp de mai multe zile, Mircea Badea și-a prezentat emisiunea din fața clădirii Antenei 3 din Băneasa, în semn de protest față de punerea sub sechestru a sediului. Astfel, timp de câteva ediții realizatorul TV a început să-i critice pe motocicliștii care treceau prin zona Băneasa, chiar prin locul unde acesta își făcea emisiunea, și își turau motoarele. Totul a culminat când mai mulți motocicliști au încercat să-i bruieze emisia lui Badea. Într-un moment, în timpul pasei de la Sinteza zilei, Badea s-a ridicat de la birou, cu o bâtă în mână, cu intenția de a ataca un motociclist care l-a deranjat. ”Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimiști, pate când își agită el pârțâitoarea aia, se lipește dracu de un stâlp și se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

Tedi l-a enervat la culme pe Badea: ”Fac un apel la jegosul de adineauri să se întoarcă”

”Vino-ncoace să-ți rup capul!
Prietene, dacă vin după tine, crede-mă, o să regrete mă-ta!
Dacă lipsesc eu un pic până îl rezolv pe cretinul ăsta, stai că poate se întoarce. Eu tot o să rezolv un handicapat din ăsta de tot, de o să intru la pârnaie 10 ani cu executare.
Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate, și să le sărim cu picioarele pe cap.
Fac un apel la jegosul de adineauri să se întoarcă. Să nu mai fugă ca un laș. Jur că nu vin decât eu, cu mânuțele astea două goale”, spunea Badea în emisiunea de acum cinci ani.

Dacă vi s-a părut amuzantă Lupta Celor Cinci Secunde, aflați că mult mai amuzant e felul în care ea a început:Surse:- https://www.youtube.com/watch?v=Cs-YzqLwafc- https://www.youtube.com/watch?v=vX9Dt_iNizs

Gepostet von Eugen Erhan am Sonntag, 3. Februar 2019

Motociclistul respectiv l-a provocat la luptă dreaptă pe Mircea Badea, iar acesta a acceptat. Prima repriză a avut loc în 2014, când motociclistul Tedi Constantin a câștigat. Din motive greu de înțeles, jurnalistul a urcat din nou în ring duminică, alături de același Tedi Constantin, care l-a făcut KO pe celebrul jurnalist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×