Mircea Badea dă de pământ cu Smiley! Ce a putut să scrie

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
12/01/2019, 14:01
Mircea Badea dă de pământ cu Smiley! Ce a putut să scrie GALERIE FOTO
Smiley, luat peste picior de Mircea Badea

Mircea Badea l-a făcut praf pe Smiley! Vedeta Antenei 3 a postat pe Facebook un mesaj în care spune că este de acord ca Fiscul să îi caute și să-i taxeze pe cei care au cântat la nunți. Mircea Badea a dat și un link, din care reieșea că Smiley ar avea datorii la fisc.

După ce direcțiile județene ale ANAF s-au pus pe căutat artiști care au cântat la nunți și nu au eliberat chitanțe, în presă a apărut informația că Smiley ar avea datorii la stat. Astfel într-un document, ANAF Argeș a comunicat faptul că a desfășurat verificări la persoanele fizice autorizate. Așa s-a constatat că „Andrei Maria Tiberiu, alias Smiley, mai trebuie să plătească 168.000 lei, ca urmare a depășirii plafonului TVA și a neînregistrării tuturor veniturilor realizate.”, se arată în actul care a ajuns în presă.

Mircea Badea dă de pământ cu Smiley: „Dacă s-a deschis sezonul la belit cântăcioși, sunt fan!”

Mircea Badea a reacționat, după ce în presă au apărut informații că Smiley ar avea datorii la Fisc. Vedeta trustului Intact a postat pe pagina sa de Facebook link-ul în care Smiley era acuzat că ar datora bani statului cu următorul mesaj: „Dacă s-a deschis sezonul la belit cântăcioși, sunt fan!”, a scris relizatorul emisiunii „În gura presei”!

Postarea lui Mircea Badea, despre acțiunea Fiscului și datoria lui Smiley

Smiley a reacționat și el după ce s-a spus că ar avea datorii la Fisc. Postarea lui Mircea Badea a atras o reacție a artistului, care a venit printr-un comunicat emis de avocații săi. ”Pentru corecta informare a publicului in urma aparitiei in mass media a unui document intern din 08.01.2019, apartinand ANAF, din care reiese ca Dl. Andrei Tiberiu Maria, cunoscut publicului cu numele de ,,Smiley’’ ar datora statului roman suma de 168.000 de lei, dorim sa facem urmatoarele precizari: Situatia la care se refera documentul intern al ANAF a avut loc in primavara anului 2015, cand in urma unei verificari facuta de ANAF, s-a constatat ca Andrei Tiberiu Maria ar fi trebuit sa colecteze TVA cu un an mai devreme decat a facut-o.”

„Pentru corecta informare a publicului Dumneavostra, apreciem ca s-ar impune publicarea acestui  punct de vedere, care ar clarifica faptul ca situatia prezentata in documentul citat nu este de actualitate, fiind un incident intamplat si solutionat in anul 2015. Cu consideratie”, au anunțat avocații lui Smiley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×