Ce datorie are Smiley la ANAF. Fiscul continuă vânătoarea de artiști

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/01/2019, 12:25
Ce datorie are Smiley la ANAF. Fiscul continuă vânătoarea de artiști GALERIE FOTO
Smiley are datorii la ANAF

Smiley a fost găsit bun de plată! ANAF își contiuă vânătoarea de artiști și se pare că și artistul are datorie la Fisc. După cum arată un document adresat vicepreședintelui ANAF Șerban Andrei Nistor de către ”șef administrației adjunct” Inspecție Fiscală Argeș, în data de 8 ianuarie 2019, procestul de inventariere a lăutarilor și fotografilor de la nunțile desfășurate în perioada 2013-2017 este pe roate. Potrivit digi24. ro, ANAF Argeș a desfășurat verificări la persoanele fizice autorizate, ocazie cu ajutorul căreia a constatat că Andrei Maria Tiberiu(Smiley) mai trebuie să plătească 168.000 lei.

Mai apoi, fiscul argeșean a aflat de la Primăria Mioveni că au avut loc 1.354 căsătorii, astfel că s-a pus pe calculat: ”La o analiză minimă efectuată, printr-un calcul sumar, luând în considerare că la un eveniment participă 2 fotografi și 3 lăutari, rezultă următoarele: 1354*2 fotografi*2 lăutari (unul activează în cadrul unei probabil formații)=5416.

Smiley are o datorie de 168.000 lei la ANAF

Astfel putem concluziona că un număr de aproximativ 5307 persoane nu sunt autorizate sau nu declară/înregistrează veniturile realizate”. Totodată, reprezentanții instituției au mers la domiciliul unui bărbat, proaspăt căsătorit, de la care au aflat cât a dat pentru ”servicii prestate de terțe persoane pentru muzică, fotografiat și închiriere cort cu veselă și catering”, cât l-a costat Formația Cromatic Găești și cum a rezolvat situația cu fotografiatul și filmatul, care s-a făcut prin intermediul OLX.

Ce datorie are Smiley la ANAF. Fiscul continuă vânătoarea de artiști
Smiley trebuie să plătească la Fisc 168.000 lei

De menționat este că, în octombrie 2018, au apărut în presă informații despre o campanie a Fiscului, care le solicită tinerilor căsătoriți să declare ce sume au cheltuit pentru nuntă, fotografii, formație și restaurant. Atunci, ministrul de Interne, Eugen Teodorovici, a declarat că nu este de acord și că va pune capăt acestei practici până la finalul anului. ”ANAF trebuia să întrebe ministrul de resort vizavi de o astfel de acțiune. Abordările astea ale ANAF-ului trebuie să se schimbe, se vor schimba până la final de an.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×