Mircea Badea, atac dur la iubitul Danielei Crudu. „Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/02/2020, 16:28
Mircea Badea, atac dur la iubitul Danielei Crudu. „Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”
Mircea Badea, atac dur la iubitul Danielei Crudu. Sursa foto: podul.ro

Mircea Badea l-a atacat în emisiunea sa pe iubitul croat al Danielei Crudu. Acesta a spus că niciun bărbat nu ar trebui să procedeze aşa cum a procedat iubitul Danielei Crudu şi a mai spus că acesta ştia de la început cu cine se încurcă.

Mircea Badea, reacţie după scandalul în care Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de iubitul ei croat, fapt care a scandalizat o mare parte a opiniei publice. Printre cei care au reacţionat vizavi de subiect se numără şi Mircea Badea.

Mircea Badea s-a expimat în propira emisiune. Acesta a spus că croatul nu are nicio scuză, mai ales că nu a cunoscut-o pe Daniela Crudu la un „institut de maici.”

Mircea Badea l-a criticat pe iubitul croat: „Unde ai cunoscut-o? La un institut de maici”

Mircea Badea, foarte revoltat,  a mai spus că niciun bărbat nu ar trebui să apeleze la astfel de metode, dar şi că gelozia este o boală odioasă. În plus, omul de televiziune a mai spus că orice bărbat care şi-o alege ca parteneră pe Daniela Crudu nu ar trebui să fie gelos.

Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici?

Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor. Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap.

Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși. Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?!

Dar tu de ce te-ai combinat cu ea? Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream. Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul său croat. Aceasta a ajuns la spital cu mai multe răni, precum şi cu ruptură de piramidă nazală. „Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a spus Cruduța lui Dan Capatos, una dintre puţinele persoane cu care Cruduţa a comunicat după atac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×