Mircea Badea jignește bolnavii de coronavirus: „Isterie mondială pentru că nişte boi nu se spală pe mâni”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
01/02/2020, 17:09
Mircea Badea jignește bolnavii de coronavirus: „Isterie mondială pentru că nişte boi nu se spală pe mâni”
Mircea Badea face mişto de bolnavii de coronavirus. Sursa foto: evz.ro

Mircea Badea a făcut declaraţii jignitoare despre bolnavii infectaţi cu coronavirus. Omul de televiziune susţine că oamenii vinovați de răspândirea virusului periculos nu respectă regulile de igienă elementare.

Mircea Badea a jignit bolnavii de coronavirus

În contextul în care temutul coronavirus a provocat moartea a sute de persoane în China şi a ajuns şi în Europa, Mircea Badea a făcut mişto de bolnavii de acest virus mortal.

Prezentatorul TV s-a exprimat în stilul lui, stil tranşant cu care ne-a obişnuit de ani buni. „Observați isteria mondială pentru un căcat de virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mâni.

Parcă până săptămâna trecută o ardeam că salvam planeta. Noi, niște putzoi care suntem perisabili din orice căcat, salvăm planeta?!?!?!?!? Nu suntem în spate să ne salcăm propriul c*r nespălat”, a scris Mircea Badea pe o reţea de socializare.

Bilanţul morţilor de coronavirus: 259 de oameni

Temutul virus a ucis de la apariţia sa din luna decembrie a anului trecut şi până acum 259 de oameni. Toate victimele au fost înregistrate în China. De asemenea, numărul persoanelor contaminate în întreaga țară se ridică la peste 11.000, majoritatea din provincia Hubei.

Coronavirusul a apărut în Wuhan, China, la finalul anului 2019 într-o piaţă unde vindeau animale sălbatice.

Virusul mortal s-a răspândit rapid, favorizat fiind de marile migraţii de oameni ce însoţesc an de an sărbătorirea Anului Nou chinezesc. Astfel, au apărut cazuri de infectare cu coronavirs în peste 20 de ţări, câteva fiind localizate în Europa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×