Mircea Badea, amenințat în direct la radio! Dialogul halucinant cu jurnalistul de la Antena

în Stiri mondene
20/03/2019, 09:48
Mircea Badea, amenințat în direct la radio! Dialogul halucinant cu jurnalistul de la Antena GALERIE FOTO
Mircea Badea a fost amenințat la radio! Ce s-a întâmplat?

Mircea Badea a fost amenințat în direct la Radio Zu! Un bărbat supărat a sunat pentru a-i spune exact ce simte în privința jurnalistului controversat și a atitudinii acestuia. Desigur că Badea nu a putut să rămână tăcut, așa că i-a răspuns în consecință. Moderatorul de la Sinteza Zilei este obișnuit cu astfel de amenințări, astfel că de-a lungul anilor petrecuți în lumea publică a primit neumărate de cuvinte dure la adresa sa. În cursul zilei de ieri a declarat că: „Sunt ameninţat de interlopi. Sesizez instituţiile statului sau vorbesc cu nişte bulgari?”

Mircea Badea, amenințare la Radio Zu!

Un bărbat supărat nu s-a sfiit așa că a sunat la Radio Zu și l-a amenințat în direct. Omul i-a transmis că va fi așteptat de patru dulăi. Realizatorul a răspuns în consecință afirmațiilor auzite. „Bădiță, te așteaptă patru dulăi lângă mașină să dai un extemporal. S-ar putea să dai și o probă orală”, i-a spus acesta lui Badea. ”Dar mă-ta ce face? E și ea?”, a replicat Mircea Badea. Jurnalistul nu s-a oprit doar la asta: ”Când sună gibonii, trebuie să le dai replică”.

”Azi a sunat un prost la ZU să mă înjure și să mă amenințe. Asta e uzual. Din păcate pentru el, a facut mai mult decât atât. Cred că începe să îmi placă să aranjez întâlniri pentru șmecheri cu pârnaia. Revin pe temă”, a anunțat Mircea Badea, pe pagina lui de socializare.

Mircea Badea, amenințare în direct la radio
Mircea Badea, amenințare în direct la radio

Badea a fost amenințat cu moartea!

Jurnalistul de la cârma emisiunii Sinteza Zilei a fost amenințat cu moartea după protestul diasporei din Piața Victoriei. “Când cel de lânga tine aruncă în jandarmi cu chestii și nu te dai mai încolo nici în urma somațiilor, poți să pațești nasoale. Nu exista gaze cu lunetă. Când te duci cu copilul la un miting în legatură cu care ești avertizat că s-ar putea să vină huligani, înseamnă că ești descreierat și un pericol pentru propriul copil.

Când arunci cu pietre în jandarmi și ei ajung lângă tine, iar tu ridici pacifist și inocent mânuțele, îți iei totuși niste bastoane. Cred că am primit, în ultimele 24 de ore, doua mii de amenințări cu moartea de la oamenii minunați, pașnici și descreierați. Multe dintre acestea vor fi cauza unor plângeri penale.” a fost mesajul trasmis în această după-amiază de prezentator de pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×