Reacția lui Mircea Badea despre scandalul în care este implicat Sebastian Ghiță: „Mi-e scârbă”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 10:41
Reacția lui Mircea Badea despre scandalul în care este implicat Sebastian Ghiță: „Mi-e scârbă” GALERIE FOTO
Mircea Badea, reacție în scandalul în care se află Sebastian Ghiță

Mircea Badea a avut prima reacție în scandalul în care este implicat Sebastian Ghiță cu protestatarii rezist. Cei din urmă au fost amenințați cu bătaia, astfel că au apelat la CNA pentru ca problema în cauză să se rezolve. Disputa a pornit după ce Ghiță a spus la România TV că va trimite câțiva membrii ai Partidului România Unită pentru a le da „o mamă de bătaie” celor de la #Rezist. Mircea Badea a comentat disputa Ghiță-protestari, după ce mai multe plâneri s-au sesizat la Consiliul Național Audiovizual.

Mircea Badea, despre scandalul lui Sebastian Ghiță cu protestatarii #Rezist

Mircea Badea oferă prima reacție după afirmațiile violente ale lui Sebastian Ghiță spre protestatarii #Rezist. „A ieșit mare frăsuială după ce Sebastian Ghiță de la Belgrad, prin telefon, la televiziunea lui, a zis că dacă membrii #Rezist mai fac ce mai fac ei, vor veni unii de la nu știu ce partid, le vor da cu șutul în fund și îi vor trimite acasă. I-a amenințat cu violența. A ieșit o frăsuială la CNA. S-au depus peste 460 de plângeri după ce Ghiță a amenințat cu violența fizică pe #Rezist.

Fac două observații. În primul rând, observ apetitul internauților ca și când ei au inventat și Internetul, și Facebook-ul. Spun tot felul de monstruozități pe Facebook, dar cum zic alții la televizor ceva, gata… repede sesizează CNA. Bă, nenorocitule, dar tu pe Facebook, când ai zis de 400 de ori lucruri de 4000 de ori mai grave decât a zis Sebastian Ghiță… a venit vreo instituție să îți spună să-ți bagi mințile în cap?! Mi-e scârbă de acest gen de forme de viață”, a firmat sursa citată la Antena 3.

Mircea Badea, despre scandalul lui Sebastian Ghiță cu protestatarii
Mircea Badea, despre scandalul lui Sebastian Ghiță cu protestatarii

Sebastian Ghiță amenință cu bătaia: „Nişte şuturi în fund!”

Sebastian Ghiță i-a amenințat pe protestatarii #Rezist cu violența, astfel că un scandal uriaș a plecat către CNA, în urma plângerilor depuse de aceștia. Protestele cetățenilor pare că l-au lăsat rece pe Ghiță, astfel că nu s-a sfiit nicio clipă să declare asemenea lucruri. „Daca le mai prindem pe bandele #rezist cum am vazut astazi la Ministerul Justitiei s-ar putea sa se intalneasca cu niste cetateni de la Partidul Romania Unita ca sa le dea niste suturi in fund sa ii trimitem acasa.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×