Mircea Badea a fost sunat de Abi Talent. Ce mesaj i-a transmis „regele pă România”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/01/2020, 13:07
Mircea Badea a fost sunat de Abi Talent. Ce mesaj i-a transmis „regele pă România”
Mircea Badea, surprins de mesajul primit în direct de la Abi Talent. Sursa foto: antena3.ro

Mircea Badea a avut parte de un „invitat” special în cea mai recentă a emisiunii sale, În gura presei, de pe Antena 3. Îndrăgitul realizator TV a dezvăluit în direct că a fost sunat de nimeni altul decât Abi Talent, puștiul care face furori pe Youtube, unde a înregistrat un număr record de vizualizări pe Youtube. Jurnalistul le-a dezvăluit telespectatorilor ce mesaj le-a transmis autoproclamatul „rege pă România”.

Mircea Badea a citit în direct un mesaj primit de la Abi Talent

Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare! Mi-a scris: Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit! 

Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

Abi Talent, scandal monstru cu Alex Velea

Nu este pentru prima dată când Abi Talent se remarcă în peisajul mediatic prin ieșiri extrem de îndrăznețe. Sau chiar „nesimțite”, dacă ar fi să dăm crezare gurilor rele. Una dintre „victimele” tânărului care se autointitulează „rege pă România” este nimeni altul decât Alex Velea. De altfel, cei doi și-au aruncat cuvinte grele în public, iar apoi au mutat disputa în mediul virtual, unde au stârnit nenumărate reacții din partea fanilor, care mai de care mai controversate din partea fanilor.

„Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera.

Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot. Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta.

  Și nu te mai băga în clipurile lui Lino cu japca, lasă-l să le facă singur. Și te salută tata. Eu fac număr mic de 100k într-o oră. Tu?”, i-a transmis Abi lui Alex Velea, iar replica artistului nu s-a lăsat prea mult așteptată.

Vezi tu, la GoldenBoy Society suntem numai oameni talentați. Tu nu ai talent decât în titulatură. Toți iubim muzica și muncim pentru succesul nostru, ție doar ți s-a întâmplat. Noi avem ritmu` în sânge, tu ești dovada că un aritmic, incult și fandosit poate să ajungă.

Dacă de mâine dispar filmele porno cu băieți, ți-ai distrus adolescența. Dacă vrei să donezi ceva, mincinosule mic, poți să-ți donezi creierul unei fabrici de plastilină, you clout chaser. Kazi…pe tine chiar te plac, dar dacă nu ești cuminte, îți iau placa de păr.

Tăntălăii ăștia care acum au harfe de regizori sunt în urmă rău cu știrile, ți le mai zic și eronate și astfel faci niște scenarii care sunt departe de realitate. Eu sunt Alex Velea! Știu cine sunt și îmi asum tot ce fac! Știi locu` în care mă găsești.

Ai mai venit acolo să te milogești de Lino să te ia pe piesă, de Ciolpan să îți facă clipurile și de Ursu să te ia de suflet… Nu aveam cum să colaborăm în viața asta… Tot acolo s-a născut în tine și ura asta care te mănâncă.

Vino să îți dau un autograf, nu-ți fă griji. Nu sunt o persoană rea. Doar îmi place să te înjosesc. Cu trupul ăla de râmă cu sexualitate incertă, un capac însemna despărțirea de sănătate…și eu nu te urăsc în așa hal. Practic, ți-ai dat singur capacu` atunci când ai intrat în jocu` ăsta cu mine.

Spre deosebire de Laby, zis și Regele Măscăricilor (pă România), eu nu mă hrănesc din energie negative și nici nu inventez controverse ca să am atenția oamenilor. IQ-ul scăzut plus sfatul noilor amici, băieții din formație, l-au făcut pe garoi să zică”, a scris Velea pe contul său de Instagram.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×