Mircea Badea, desemnat realizatorul anului 2019 de o publicație online. Este secondat de Dragoș Pătraru, prezentatorul „Starea nației”

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/12/2019, 14:44
Mircea Badea, desemnat realizatorul anului 2019 de o publicație online. Este secondat de Dragoș Pătraru, prezentatorul „Starea nației”
Mircea Badea, cel mai iubit realizator tv. Sursa foto: captură Antena 3

Mircea Badea a fost desemnat realizatorul anului 2019, iar pe locul doi, cititorii unei cunoscute publicații online l-au pus pe Dragoș Pătraru, cunoscut pentru emisiunea „Starea nației” de la Prima TV.

Mircea Badea, realizatorul anului. Radu Banciu, pe ultimul loc

Mircea Badea pare să fie în continuare unul dintre cei mai de succes prezentatori din România. De ani buni, show-ul „În gura presei” continuă să îi captiveze pe telespectatori.

Cititorii site-ului dcnews.ro l-au votat în proporție de 66% pe Badea, realizatorul de la Antena 3 reușind să strângă 10.752 de voturi.

Badea a schimbat macazul la finalul lunii noiembrie

Pe locul al doilea se clasează Dragoș Pătraru, cel care realizează show-ul Starea nației de la Prima TV și Starea Libertății pe platformele online ale ziarului condus de Cătălin Tolontan.

Pătraru a fost votat în proporție de 24,2% dintre voturi, iar pe ultimul loc s-a situat Radu Banciu de la B1 TV, cu doar 9,8% dintre voturi.

Mircea Badea pare să fi schimbat din nou emisiunea În gura presei. Acesta aborda în ultimii ani în special subiecte politice, însă a decis să revină la esența acestui show de noapte.

Vedeta Antenei 3 a anunțat imediat după alegerile prezidențiale că emisiunea va reveni la ceea ce a fost și anume la o trecere în revistă a subiectelor de pe prima pagină a ziarelor și comentarea evenimentelor de fapt divers ori a mondenităților.

„Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o știați nu mai există începând de azi. Considerați ca și eu, cel din contextul obișnuit, am crăpat/am emigrat/oateva. Începând de azi voi presta la aceeași oră, la același post o emisiune de hăhaială/ divertisment”, a declarat Badea la finalul lunii noiembrie.

„Am convingerea că s-ar putea să mă pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor. Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteala nimănui”, mai spunea Badea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×