Povestea neștiută a lui Abi Talent, puștiul care a ”rupt” Youtube-ul cu melodiile sale neînțelese: „Cu 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 12:54
Povestea neștiută a lui Abi Talent, puștiul care a ”rupt” Youtube-ul cu melodiile sale neînțelese: „Cu 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți”

Abi talent, așa cum este cunoscut în mediul online, are o poveste fabuloasă de viață. Tânărul de doar 18 ani a povestit în detaliu cum a ajuns la cifrele spectaculoase pe care le are în spațiul online și despre cum arată viața lui. De asemenea, Abi a susținut că este cea mai mare vedetă de la momentul actual și că a devenit o legendă. Alberto este numele lui real și a reușit să adune pe rețelele de socializare peste 300.000 de urmăritori și tot atâtea like-uri la postările de zi cu zi.

Abi Talent, poveste spectaculoasă de viață!

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. 

Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac.
Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.”

Abi Talent, despre viața lui!
Abi Talent, despre viața lui!

Abi, despre viața sa:”Îmi fac banii mei”

Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile” a povestit „Abi talent”, pentru „Star Magazin”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×