Miracolul de Crăciun. Un om al străzii a fost găsit de familie, după 2 ani de căutări. Emoționant

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 16:22
Miracolul de Crăciun. Un om al străzii a fost găsit de familie, după 2 ani de căutări. Emoționant
Un om al străzii a fost găsit de familie, după doi ani de căutări, chiar de Crăciun

Un om al străzii a fost găsit de familie, după doi ani de căutări, chiar de Crăciun. Bărbatul trăia pe străzile din Manchester, moment în care o femeie l-a abordatt pentru a-i oferi câteva haine pentru iarnă. Pentru a-l ajuta și mai mult, aceasta a postat o fotografie pe Facebook cu el, prin care le cerea prietenilor virtuali să adune cât mai multe haine.

În a doua zi, minunea de Crăciun s-a întâmplat! Femeia a fost contactată de o tânără care pretindea că este nepoata bărbatului și că l-ar fi dat dispărut în urmă cu doi ani. Acesta suferea de demență, iar cei dragi îl căutau cu disperare.

Un om al străzii a fost găsit de familie, după 2 ani de căutări!

”Când stătea acolo săptămâna trecută, avea o privire înghețată. Nu părea deloc bine. Am vrut să îi adun câteva haine călduroase prin intermediul Facebok-ului. O mulțime de oameni au distribuit postarea și au donat șosete și pantaloni”, a spus femeia care l-a ajutat să-și găsească familia.

De asemenea, conform dailymail.co.uk, femeia a spus că după ce a livrat valiza cu articole de îmbrăcăminte, s-a așezat lângă bărbat și există pe cineva pe care să-l poată suna. ”El părea foarte confuz și nu știa ce oră sau zi era”, a completat aceasta.

Miracolul de Crăciun. Un om al străzii a fost găsit de familie, după 2 ani de căutări. Emoționant
Bărbatul trăia pe străzile din Manchester

”Mi-a spus că are o fiică în Oldham și a spus că dorește să se curețe și să meargă să o găsească”, a mai spus ”ajutorul lui Moș Crăciun”. După câteva zile de căutări, a reușit, în cele din urmă, să-l reîntâlnească și să-l reunească cu cei dragi. ”Oamenii cred că nu există prea multe lucruri pe care să le poți face pentru oamenii fără adăpost, dar o singură persoană poate face diferenț”, a încheiat femeia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×