Miracolul de Crăciun. Un om al străzii a fost găsit de familie, după 2 ani de căutări. Emoționant

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 16:22
Miracolul de Crăciun. Un om al străzii a fost găsit de familie, după 2 ani de căutări. Emoționant
Un om al străzii a fost găsit de familie, după doi ani de căutări, chiar de Crăciun

Un om al străzii a fost găsit de familie, după doi ani de căutări, chiar de Crăciun. Bărbatul trăia pe străzile din Manchester, moment în care o femeie l-a abordatt pentru a-i oferi câteva haine pentru iarnă. Pentru a-l ajuta și mai mult, aceasta a postat o fotografie pe Facebook cu el, prin care le cerea prietenilor virtuali să adune cât mai multe haine.

În a doua zi, minunea de Crăciun s-a întâmplat! Femeia a fost contactată de o tânără care pretindea că este nepoata bărbatului și că l-ar fi dat dispărut în urmă cu doi ani. Acesta suferea de demență, iar cei dragi îl căutau cu disperare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un om al străzii a fost găsit de familie, după 2 ani de căutări!

”Când stătea acolo săptămâna trecută, avea o privire înghețată. Nu părea deloc bine. Am vrut să îi adun câteva haine călduroase prin intermediul Facebok-ului. O mulțime de oameni au distribuit postarea și au donat șosete și pantaloni”, a spus femeia care l-a ajutat să-și găsească familia.

De asemenea, conform dailymail.co.uk, femeia a spus că după ce a livrat valiza cu articole de îmbrăcăminte, s-a așezat lângă bărbat și există pe cineva pe care să-l poată suna. ”El părea foarte confuz și nu știa ce oră sau zi era”, a completat aceasta.

Miracolul de Crăciun. Un om al străzii a fost găsit de familie, după 2 ani de căutări. Emoționant
Bărbatul trăia pe străzile din Manchester

”Mi-a spus că are o fiică în Oldham și a spus că dorește să se curețe și să meargă să o găsească”, a mai spus ”ajutorul lui Moș Crăciun”. După câteva zile de căutări, a reușit, în cele din urmă, să-l reîntâlnească și să-l reunească cu cei dragi. ”Oamenii cred că nu există prea multe lucruri pe care să le poți face pentru oamenii fără adăpost, dar o singură persoană poate face diferenț”, a încheiat femeia.

Închide ×