Mesaje deosebite de Crăciun pentru prieteni, familie și colegi de muncă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 19:48
Mesaje deosebite de Crăciun pentru prieteni, familie și colegi de muncă
Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar toți așteptăm să stăm la masă alături de cei dragi, pentru a petrece măcar acum timp alături de aceștia

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar toți așteptăm să stăm la masă alături de cei dragi, pentru a petrece măcar acum timp alături de aceștia. Însă, nu mereu îi poți aduna aproape în binecuvântata zi de Crăciun, astfel că, pentru a ști că ești aproape de ei, le poți trimite mesaje prin care le poți ura toate cele bune de sărbători.

Și, cu toate că pare foarte simplu, cu toții stăm pe gânduri atunci când e momentul să alegem un mesaj potrivit, care să fie și diferit, să pară și original. Astfel că, iată câteva mesaje deosebite de Crăciun pentru prieteni, familie și colegi de muncă.

Mesaje deosebite de Crăciun pentru familie

  1. M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!
  2. Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!
  3. Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag.

    Mesaje deosebite de Crăciun pentru prieteni, familie și colegi de muncă
    Cu toate că pare foarte simplu, cu toții stăm pe gânduri atunci când e momentul să alegem un mesaj potrivit
  4. Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!
  5. Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

  1. Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare.
  2. Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!
    Mesaje deosebite de Crăciun pentru prieteni, familie și colegi de muncă
  3. Fie ca în perioada Crăciunului să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!
  4. Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! Crăciun Fericit!
  5. Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!

Mesaje de Crăciun pentru colegi de muncă

  1. Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!
  2. Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.
  3. Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!
  4. Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbatori și în anul care vine!
  5. Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele și vietile cu bucurie, sănatate și multă înțelepciune pentru anul care vine.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×