Program CFR de Crăciun. Numărul de vagoane va fi suplimentat

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 18:26
Program CFR de Crăciun. Numărul de vagoane va fi suplimentat
Care este programul CFR pentru ziua de Crăciun?

Compania Feroviară Română și-a anunțat călătorii vizavi de ce se va întâmpla în ziua de Crăciun. Câte vagoane vor fi disponibile spre ultimele drumuri către casă? De asemenea, aceștia anunță și că personalul feroviar în gările mai mari este suplimentat, pentru fluidizarea vânzărilor biletelor. Călătorii peste graniță trebuie să știe:

„Începând cu 19 iulie 2013 trecerea frontierei este permisă prin îndeplinirea cumulativă a condiţiilor legale de valabilitate a documentului de călătorie (act de identitate/paşaport) astfel: să fie valabil pentru o perioadă de cel puţin trei luni de la data preconizată a plecării de pe teritoriul statelor membre să fi fost eliberat în ultimii 10 ani ” Oferta este valabilă în toate zilele săptămânii pentru grupuri, mai puțin în cursul zilei de vineri, în timpul plecării trenului.

Progam CFR pentru Crăciun

CFR Călători informează că în zilele cu trafic crescut din perioada 21 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre/dinspre Brașov, Cluj Napoca, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord şi Constanţa vor fi suplimentate operativ, conform celor scumpe în comunicatul Companiei Feroviare România. CFR a anunțat că prilejul sărbătorilor a adus suplimentarea numerelor vagoanelor, dar și a personalului.

Acestea se vor întâmpla pe rutele cele mai solicitate de către călători. „În perioada 25 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările traficului de călători prilejuit de sărbătorile de iarnă, circulă suplimentar 14 trenuri”, potrivit Companiei Feroviare din România. Pasagerii au parte de reduceri de până la 10% pentru biletele cu călătorie dus-întors, 25% în baza cardului TrenPlus, pentru Minigrup de 2-5 persoane reducerea va fi de 10-25%. Agenţiile de voiaj CFR vor avea program obişnuit de lucru în 30 decembrie şi program între orele 08.00 şi 15.30 în zilele de 27, 31 decembrie şi 3 ianuarie. În 26 decembrie şi 1, 2 ianuarie, agenţiile de voiaj CFR vor fi închise.

CFR anunță: „cumpărați bilete din timp”

„Pentru a evita aglomeraţia din ziua plecării trenului, pasagerilor li se recomandă să cumpere din timp biletele de tren. Acestea pot fi achiziţionate cu anticipaţie: online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×