Crăciun Fericit 2018. Mesaje/SMS frumoase de Sărbători

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 16:12
Crăciun Fericit 2018. Mesaje/SMS frumoase de Sărbători
Pentru a nu trimite un simplu mesaj/SMS precum ”Crăciun Fericit 2018”, iată câteva variante pline de tot ce înseamnă Crăciunul pentru români

Ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, prijel pentru care toți doresc să-și aducă persoanele dragi aproape. Însă, dacă acest lucru nu se poate, măcar un mesaj trimis către aceștia tot le vor încâlzi sufletele și le vor aduce aminte că sunt aproape, chiar dacă fizic sunt departe.

De altfel, urările de Crăciun, fie că sunt scrise din suflet, ori copiate de pe internet, aduc bucurie tuturor. Când telefonul începe să-ți vibreze, îți arată că cineva s-a gândit la tine, chiar dacă este o perioadă agitată. Astfel, pentru a nu trimite un simplu mesaj/SMS precum ”Crăciun Fericit 2018”, iată câteva variante originale și pline de tot ce înseamnă Crăciunul pentru români.

Crăciun Fericit 2018! Mesaje/SMS frumoase de Sărbători deosebite

Crăciun Fericit 2018. Mesaje/SMS frumoase de Sărbători
Ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, prijel pentru care toți doresc să-și aducă persoanele dragi aproape
  • ”Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”
  • ”Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”
  • ”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”
  • ”Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!”
  • „E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintesti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.”
  • ”Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani!”
  • ”Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!”
  • ”Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×