Decor de Crăciun, recomandat Adela Pârvu, de la Visuri la cheie. FOTO

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/12/2018, 13:56
Decor de Crăciun, recomandat Adela Pârvu, de la Visuri la cheie. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată decorul de Crăciun perfect, în viziunea Adelei Pârvu, desginerul de la Visuri la cheie

Designerul de la Visuri la cheie, Adela Pârvu, a oferit câteva sfaturi privind cum ar trebui să arate decorul de Crăciun din casele oamenilor. Aceasta a prezentat o casă de vacanţă, cu o căldură ce este amplificată de luminiţele şi globurile distribuite în întreaga locuinţă, iar totul dă senzaţia de natural.

În orice casă, indiferent că este vorba de una de vacanţă sau una în care locuiţi, Adela Pârvu recomandă ca bradul să fie reperul de decorare pentru întreaga locuinţă. Aspectul bradului natural poate fi pus în evidenţă prin decoraţiuni ascunse printre crengi, pentru a nu fi foarte încărcat.

Decor de Crăciun, recomandat Adela Pârvu, de la Visuri la Cheie

O altă recomandare a designerului ţine de vizibilitatea acestuia, care trebuie să fie disponibilă din fiecare cameră a casei, dacă se poate. „Când ai lustre cu cristale, pene sau alte materiale care au volum ori strălucire, nu mai are rost să le încarci. Însă, dacă ai corpuri de iluminat suspendate deasupra mesei, poți să le decorezi discret. După nivelul corpurilor de iluminat ai grijă la fereastră. Decorațiunile de aici pot fi și luminoase pentru că pe parcursul serii ele vor da o lumină plăcută, care se reflectă și în geam”, scrie Adela Pârvu pe blogul său.

Decorul de Crăciun recomandat de Adela Pârvu, de la Visuri la cheie, pe blogul său
Decorul de Crăciun recomandat de Adela Pârvu, de la Visuri la cheie, pe blogul său

Un alt lucru foarte important de decorat este masa de Crăciun, în jurul căreia se strânge întreaga familie. Adela spune că cel mai simplu de amenajat este folosind napron, în loc de faţa de masă clasică: „Pentru ca totul să fie mai simplu și mai plăcut, te poți gândi decorațiuni pe mijlocul mesei, iar în loc de față de masă poți folosi naproane, așa nu-ți mai bați capul că poate trag de ea copii ori incomodează oaspeții”, a mai scris designerul Adela Pârvu pe blogul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×