Premieră la ”Visuri la cheie”! O fetiță și bunica ei au primit o casă!

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/10/2018, 16:19
Premieră la ”Visuri la cheie”! O fetiță și bunica ei au primit o casă! GALERIE FOTO
Emisiunea visuri la cheie a avut parte de o premiera

Emisiunea ”Visuri la cheie”, sifuzată pe PRO TV, a avut parte de o premieră! O fetiță și bunicuța ei au primit o casă care a fost construită din temelie. Membrii echipei de vis: Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu și Valentin Ionașcu, le-au îndeplinit celor două cea mai mare dorință. Iar, premiera nu a fost numai pentru fetiță și bunicuța ei, ci și pentru întreaga echipă a emisiunii.

Aceștia au construit o locuință de la zero pentru prima dată după 5 sezone în care au tot bucurat oamenii refăcându-le casele. Povestea bunicii și a nepoatei ei a impresionat toți oamenii prezenți, astfel, arhitectul echipei a donat terenul pe locul căruia a fost construită locuința.

”Visuri la cheie” a avut parte de o premieră!

Emisiunea ”Visuri la cheie” a avut parte de o premieră
Bunica și fetița care s-au bucurat de noua locuință construită de echipa emisiunii ”Visuri la cheie”

Și, după cum și după ploaie iese soarele, așa a fost și în cazul celor două care-și împart greutățile. Însă, care este povestea acestora? Alex este orfană de ambii părinți.Tatăl ei a murit când fata avea doar un an de zile, iar mama a fost ucisă de un bărbat care o dorea. Acesta, a urmărit-o până la serviciu, într-o dimineață și, în pofida refuzurilor ei de a nu-i împărtăși dragostea, și a omorât-o cu sânge rece.

Din acel moment, fetița a rămas în grija bunicii care a ocrotit-o, iubit-o. Fata a crescut, iar acum este un exemplu de urmat. Acum, chiar dacă duce o viață plină de lipsuri, realizează că trebuie să se bucure de ce are pentr a merge mai departe. 

Fata este un exemplu de urmat: ”Trebuie să mă bucur de ceea ce am și să merg înainte”

”Trebuie să mă bucur de ceea ce am și să merg înainte, pentru că viața este scurtă și merită trăită”, a spus fata în cadrul emisiunii. Pe lângă visul de a avea o casă, Alex, pe numele ei, își dorește să urmeze cursuri de actorie. Întrebată despre cum și-ar dori să arate camera ei de către membrii show-ului, fata a avut un răspuns modest. Aceasta își dorea doar să aibă camera ei, în ciuda faptului că îi este frică să doarmă singura; frică ce vine din cauza omului care a ucis-o pe mama ei. Printre emisiunile celebre ale postului PRO TV se află și Ninja Warrior, un concurs sportiv de mare valoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×