Mirabela Dauer, reacție fără precedent, după ce s-a scris că a murit: ”Familia mea intră în panică!”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
29/11/2018, 20:38
Mirabela Dauer, reacție fără precedent, după ce s-a scris că a murit: ”Familia mea intră în panică!”
Mirabela Dauer, reacție fără precedent, după ce s-a scris că a murit

Mirabela Dauer a vorbit despre zvonurile macabre care au apărut recent. Artista a povestit că familia sa a intrat în panică, după ce s-a scris că aceasta a murit! Mirabela Dauer a avut o reacţie fără precedent la adresa celor care au anunţat aşa ceva:

“Eu deja am ajuns la o fază unde nu pot să mă mai enervez pe niște cretini oligofreni. Este oricum un site fantomă. Eu am murit astăzi. O prietenă i-a scris alteia, disperată, că nu mai știa cum să întrebe cum am murit eu. Și acolo scria și ‘primele declarații ale familiei’. Mă, cretinilor, care familie?

Mirabela Dauer, reacție fără precedent, după ce s-a zis că ar fi murit

Măi, potoliți-vă odată! Acești tâmpiți! Acest lucru trebuie să se oprească. Familia mea intră în panică. Niște tâmpiți sunt ăștia! Ei se compară cu adevărații ziariști. Tragedia mare este că unii cred”, a spus Mirabela Dauer la un post de televiziune.

Mirabela daur, în timpul unui interviu
Mirabela daur, în timpul unui interviu

Mirabela Dauer a trecut, însă, prin momente dificile la începutul acestui an, atunci când a avut probleme de sănătate: „Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată.

Părintele mi-a spus că e mândru de mine că sunt curajoasă. Recunosc că sunt curajoasă. Mi-a ţinut o slujbă… în care, pentru sănătate, pentru prieteni, atâta am plâns! Eu în viaţa mea nu am avut un moment atât de frumos. A fost cel mai frumos moment şi sincer, minunat, cu o încărcătură extraordinară”, a mărturisit Mirabela.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×