Mirabela Dauer a trecut prin momente cumplite! ”Dumnezeu m-a atenţionat şi eu nu am mers în vacanţă”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
12/07/2018, 18:29
Mirabela Dauer a trecut prin momente cumplite! ”Dumnezeu m-a atenţionat şi eu nu am mers în vacanţă” GALERIE FOTO
Mirabela Dauer vorbeste despre momentele grele pe care le-a trait

Mirabela Dauer a văzut moartea cu ochii, dar a reușit să treacă peste acest necaz. Artista vorbit deschis despre perioada grea prin care a trecut. Îndrăgita cântăreață a fost operată la rinichi și a mărturisit că a fost norocoasă. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

În urmă cu câteva luni, Mirabela Dauer a fost operată la rinichi. Printre lacrimi, artista a mărturisit că este fericită deoarece Dumnezeu a ajutat-o să treacă, cu bine, peste această încercare.

Citește și Mirabela Dauer, decizia care i-a transformat viața! „Am întinerit cu 20 de ani” 

Citește și L-am găsit pe Nanu, fiul Mirabelei Dauer pe care cântăreaţa l-a PIERDUT în 1980! Cum arată tânărul acum şi ce mesaj îi transmite mamei lui 

Mirabela Dauer a trecut prin momente grele

”Recuperarea e mai grea, eu am spus-o: aveţi grijă de voi. Sunt o persoană care de două ori pe an îşi face analizele. M-a lovit trenul, m-a lovit și nu m-a omorât, am fost foarte puternică şi Dumnezeu a fost cu mine, acum puteam să nu mai fiu aici în platou. Nu am vrut să plec în vacanţe, Dumnezeu m-a atenţionat şi eu nu am mers în vacanţă, am stat să îmi fac nişte investigaţii. Acum mă bucur de orice. Viaţa e aşa de frumoasă şi e păcat să o pierzi aiurea, din prostia noastră. Nu există nu am timp” a declarat Mirabela Dauer în cadrul unei emisiuni TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×