Mirabela Dauer, decizia care i-a transformat viața! „Am întinerit cu 20 de ani”

Oana Andreescu   
în Stiri mondene
10/05/2018, 14:43
Mirabela Dauer, decizia care i-a transformat viața! „Am întinerit cu 20 de ani” GALERIE FOTO

Mirabela Dauer a luat o  decizie care i-a transformat total viața. După ce a trecut printr-o perioada foarte dificilă la începutul anului, din punct de vedere medical, artista pare că și-a revenit complet. Zâmbitoare și extrem de jovială, așa cum o știe o lume întreagă, Mirabela Dauer a povestit care este secretul recuperării ei.  Pentru celebra cântăreață, cheia succescului pare să fi fost la fel ca vechia zicală românească : „Schimbi locul, schimbi norocul”. Mutarea departe de agitația Capitalei i-a dat puterea de a depăși momentele grele prin care a trecut, după operația pe care a suferit-o. Mai exact, Mirabela Dauer a ramas fără un rinichi, după ce medicii au  descoperit că are o formațiune cancerigenă incipientă.

Aristia a invins lupta cu boala și este la fel de optimistă ca oricând. Nici măcar această cumpână nu i-a putut umbri zâmbetul larg. „Mă încarc de la oameni, să știi. Oamenii îmi dau energia pozitivă, grădina mea, cățeii mei, prietenii mei. Prietenii adevărați. Nu am foarte mulți, îi număr pe degete așa. Viața la curte este minunată. La flori eu nu prea sunt pricepută și, decât să le stric, mai bine nu mă bag, dar am prietenele mele care se pricep la chestia asta și vin să le plantăm. Eu merg, le cumpăr, dau indicații prețioase, unde să le pună, cum să le aranjeze. Este o minune să le ai în curte”, a povestit artista într-un interviu acordat Libertatea.ro.

Mirabela Dauer a vorbit despre decizia care i-a transformat viața !

Decizia pe care a luat-o Mirabela Dauer i-a adus numai beneficii. Și chiar dacă are 70 de ani, artista nu se dă în lături de la a muncii în curtea vilei pe care și-a construit-o în comuna Roșu. Colțisorul de rai ar fi costat-o peste 200.000 de euro pe îndrăgita vedetă.  „Eu sunt foare fericită de când m-am mutat din București. Sunt liniștită. De acolo mi se trage. Am întinerit cu 20 de ani”, a mai spus cântăreața pentru Libertatea. ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×