Mirabela Dauer, clipe grele în biserică: „Atâta am plâns!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/10/2018, 14:32
Mirabela Dauer, clipe grele în biserică: „Atâta am plâns!”
Momentel dificile pentru Mirabela Dauer. Artista nu și-a putut stăpâni lacrimile

Mirabela Dauer a trecut  printr-o perioadă cu adevărat dificilă la începutul anului, iar acum a ajuns să își verse lacrimile în fața protului. Cântăreața a fost la o mânăstire alături de câțiva oameni care sunt aproape sufletului ei, unde un preot i-a ținut special o slujbă pentru sănătate și pentru prieteni.

Cântăreața a suferit o operație de extirpare a unui rinichi în luna ianuarie a anului 2018. Solista este cunoscută ca fiind un om plin de emoție și care își asumă trăirile și stările, chiar și în public, acest lucru ajutând-o să fie mai aproape de fani, dar se pare că intervenția chirurgicală a făcut-o să aprecieze altfel tot ce este în jurul său.

Mirabela Dauer, șiroaie de lacrimi în fața preotului

Probleme de sănătate din trecut se pare că au apropiat-o din ce în ce mai tare de credința în Dumnezeu, așa că acum nu-și mai vede viața fără vizitele periodice la mânăstiri, biserici, dar și fără rugăciuni. „Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată”, a spus Mirabela Dauer în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Recent a avut parte de o slujbă personalizată de la mânăstire: „Părintele mi-a spus că e mândru de mine că sunt curajoasă. Recunosc că sunt curajoasă. Mi-a ţinut o slujbă… în care, pentru sănătate, pentru prieteni, atâta am plâns! Eu în viaţa mea nu am avut un moment atât de frumos. A fost cel mai frumos moment şi sincer, minunat, cu o încărcătură extraordinară”, a povestit cântăreața Mirabela Dauer la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×