Momente grele pentru Mirabela Dauer. Este copleșită de probleme

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
02/06/2018, 12:16
Momente grele pentru Mirabela Dauer. Este copleșită de probleme GALERIE FOTO

Momente grele pentru Mirabela Dauer. Este copleșită de probleme – După operația pe care a suferit-o la rinichi, Mirabela Dauer întamplină acum probleme financiare. Alexandru Arșinel, prietenul ei de-o viață, îi sare în ajutor.  Alexandru Arsinel s-a oferit s-o ajute pe Mirabela Dauer cu o colaborare în spectacolul ”Un Cântec, o Glumă”, unde a fost invitată, potrivit cancan.ro.

Mira este copleșită de probleme

Acum aproape două luni medicii i-au găsit o formațiune tumorală incipientă, și au supus-o unei intervenții chirurgicale în urma căreia i-au extirpat un rinichi.

Prieten de zeci de ani al cântăreței, Alexandru Arșinel i-a întins o mână de ajutor Mirabelei Dauer. Recent, cântăreața a anunțat că, în ciuda operației, este totuși în formă: Pe toți cei care își doresc să mă contacteze pentru colaborări, indiferent de natura lor, îi rog să mă contacteze PERSONAL! NU am manageri, impresari, producători sau reprezentanți. Aceasta este pagina mea oficială de Facebook și, totodată, modalitatea prin care puteți lua legătura direct cu mine pentru orice tip de colaborări, evenimente sau apariții media!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×