Minune dumnezeiască în București! Maica Domnului a plâns cu lacrimi de mir! Semn divin sau… manipulare?

Silviu Ghering   
în Stiri mondene
05/04/2020, 17:38
Minune dumnezeiască în București! Maica Domnului a plâns cu lacrimi de mir! Semn divin sau… manipulare?
Minune dumnezeiască în București! Maica Domnului a plâns cu lacrimi de mir! Semn divin sau... manipulare? Sursa foto: antena3.ro

Este un lucru știut că majoritatea oamenilor se întorc cu fața la Dumnezeu în momentele cele mai grele ale vieții lor. Trecem cu toții acum un astfel de moment din cauza pandemiei mondiale devastatoare a ucigătorului virus Covid-19.

Minune dumnezeiască în București! Maica Domnului a plâns cu lacrimi de mir! Semn divin sau… manipulare?

În această perioadă cumplită, orice întâmplare supranaturală este interpretată imediat ca un semn de la Dumnezeu. Și poate chiar așa este! Nevoia de minuni este copleșitoare în aceste vremuri teribile.

Așa că o icoană care plânge este mai mult decât o minune. Un miracol. S-a întâmplat în București, lângă Hala Traian, la biserica Hagiu. Icoana Maicii Domnului a plâns cu lacrimi de mir! Nu este o icoană obișnuită, ci una considerată „făcătoare de minuni” de către credincioșii care vin la biserica Hagiu.

Lăcașul sfânt de pe strada Traian, cu hramul adormirii Maicii Domnului, datează din vremea domnitorului martir Constantin Brâncoveanu, prăznuit pe 16 august după sanctificarea sa de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pe 20 iunie 1922.

Fenomenul paranormal a fost filmat și difuzat pe internet!

Fenomenul paranormal a avut loc în timp ce se oficia Denia Acatistului Bunei Vestiri, sâmbătă seară. Preotul  Cristian Grama a filmat minunea și a postat imaginile tulburătoare pe internet. Imagini care au avut un puternic impact asupra credincioșilor în aceste clipe de amenințare permanentă de infectare cu coronavirus.

În biserica Hagiu odihnesc întru cinstire o parte din moaștele Sfântului Grigore Decapolitul, de la mănăstirea Bistrița din județul Vâlcea și mulți credincioși își pun speranțele de a ieși sănătoși din pandemia de Covid-19 vegheați și ocrotiți de aceste odoare creștine.

  • Între 100 și 200 de icoane făcătoare de minuni sunt în țara noastră, aproximația foarte mare provenind din precaritatea informațiilor venite din bisericile, mănăstirile și schiturile aflate departe de așezări omenești sau șosele, precum și din cauză că sunt preoți care nu fac publică existența acestor icoane de frica hoților
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×