Minodora, în lacrimi după moartea soacrei: „Era ca mama mea”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/04/2020, 16:34
Minodora, în lacrimi după moartea soacrei: „Era ca mama mea”
Mindoora a vorbit deschis despre drama prin care a trecut soțul său după moartea mamei. Sursa foto: click.ro

S-au scurs deja aproape zece zile de când Liviu Mihon, soțul Minodorei, a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața sa. Este vorba despre femeia care i-a dat viață și a avut grijă să primească cea mai bună educație.

După o perioadă în care partenerul de viață al îndrăgitei interprete de manele a preferat să-și plângă mama în tăcere, cântăreața a acceptat să vorbească deschis despre tragedia care a marcat-o în egală măsură, având în vedere că era extrem de apropiată de soacra sa.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Minodora, mesaj emoționant după moartea soacrei

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Minodora a dezvăluit că înmormântarea a avut loc în urmă cu nouă zile, la Timișoara, în prezența soțului său, căruia autoritățile i-au permis să își conducă mama pe ultimul drum. „Suntem triști, îţi dai seama, era ca și mama mea”, a declarat aceasta.

Nu urmează nimic, noi am înmormântat-o deja de 9 zile. La Timişoara a fost doar soţul, fără mine, s-a dus doar soţul, fără mine. A fost ceva restrâns”, a mai spus cântăreața pentru sursa citată.

Dezvăluiri din relația cu Liviu. Ce i-a reproșat partenerului său de viață

Este una dintre cele mai îndrăgite interprete ale muzicii de petrecere și are o familie de invidiat, însă nu totul a fost numai lapte și miere în viața Minodorei. De altfel, relația cu actualul soț a întâmpinat inițial o serie de dificultăți, pentru că bărbatul nu era tocmai pe placul mamei cântăreței.

În timp, a ajuns să îl îndrăgească, iar neînțelegerile s-au limpezit de la sine, povestește Minodora cu sinceritate în interviul acordat recent. Aceasta a precizat, totodată, că i-a reproșat lui Liviu faptul că nu a îndrăznit să o ceară în căsătorie mai devreme.

Mamei nu i-a convenit că nu e mai înfipt, mama s-a obişnuit cu Liviu greu, dar acum nu-mi dă voie să mai ţip la el. A ajuns să ţină la el. Pe soţul meu l-am cunoscut la Timişoara.

A fost gelos şi l-am educat în acest sens, încă de la începutul relaţiei…. Noi ne-am luat obligat, am suferit foarte tare, îmi doream şi eu un inel, un trandafir, un inel într-un tort.

Am rămas însărcinată şi venea botezul şi am zis: dar nuntă nu facem? Eu am organizat totul”, a dezvăluit Minodora. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și sunt mai fericiți ca niciodată, în special de când în viața lor și-a făcut apariția și un băiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×