Minodora și-a operat stomacul: „Nu pot să mai dau jos niciun gram!”

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/10/2018, 16:05
Minodora și-a operat stomacul: „Nu pot să mai dau jos niciun gram!” GALERIE FOTO
Minodora , supărată nu poate respecta dieta medicilor

Celebra cântăreață Minodora și-a operat stomacul, dar cu toate astea nu se poate bucura din plin de schimbare pentru că nu mai poate să slăbească niciun gram, se plâge aceasta. Artista se simte depășită de situație. A trecut destul timp de la operația de micșorare a stomaculuiși încă nu arată exact așa cum și-ar dori.

Se pare că solistei îi este foarte greu să dea kilogramele jos, iar doctorul i-a spus că mănâncă prea des. Scuza Minodorei la mustrarea medicului a fost faptul că nu se poate abține, și că îi este încontinuu foame.

Minodora, luptă cu kilogramele chiar și după operația de micșorare a stomacului

Minodora nu este nici pe departe la prima abatere de la regim. Aceasta a dorit de mai multe ori de-a lungul carierei să scape de zeci de kilograme. Solista a recunoscut că dese ori nu se poate abține de la dorințele culinare, cu toate că doctorul care s-a ocupat de intervenția la nivelul stomacului i-a realizat un program de mese destul de bine definit.

„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuiam să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame”, a declarat cântăreața.

Minodora înainte de operație și după ce reușise să slăbească în trecut
Minodora înainte de operație și după ce reușise să slăbească în trecut

Minodora se simte dezamăgită de la operația de micșorare a stomaucului, dat fiind faptul că îi este extrem de greu să mai dea până și un gram jos, și că nu este feircită cu mesele și orele alese de medic. „Unde e vorba aia cu „mănâncă puțin și des”? Că așa mănânc și nu mai dau nimic jos. Niciun gram! Și m-a rugat domnul doctor, m-a rugat omul: „Te rog frumos, două săptămâni, atât! Trei mese pe zi. Poți?” Dar eu: „Nu pot, dom’ doctor!” A doua întrebare: dar o a doua operație de stomac se mai poate?”, a mai povestit Minodora.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×