Minodora, declarații surprinzătoare despre căsnicia sa: ”A fost criză financiară și a fost destul de greu”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/02/2019, 16:48
Minodora, declarații surprinzătoare despre căsnicia sa: ”A fost criză financiară și a fost destul de greu” GALERIE FOTO
Minodora a făcut declarații surprinzătoare despre căsnicia sa

Minodora și soțul ei, Liviu, împlinesc 14 ani de căsnicie, iar cu această ocazie, artista a vorbit despre relația lor. Cei doi au fost invitați în cadrul unei emisiuni tv, pentru a vorbi despre dificultățile pe care l-au întâmpinat de-a lungul anilor, despre dragostea lor și ceea ce i-a făcut să rămână împreună.

„Pe 1 martie de ziua mea se fac 14 ani de căsnicie. Fac 41 de ani. Marco este pianist, îi place. În casă schimb totul, nici de casă nu se plictisește, schimb totul, covoare. E ca și cum au trecut 3 săptămâni pentru mine, foarte repede.

Minodora a făcut declarații surprinzătoare despre căsnicia sa

Au fost momente pentru mine foarte importante când am observat că Liviu ține la mine cu adevărat. Pe patul de spital am văzut reacția lui, am văzut că este foarte îngrijorat. Au fost momente în care a fost criza financiară și a fost destul de greu, dar ne-am susținut unul pe celălalt. Momente de bucurie când a venit Marco, primul Crăciun împreună cu Marco.

Minodora, declarații surprinzătoare despre căsnicia sa:”A fost criză financiară și a fost destul de greu”
Cei doi au fost invitați în cadrul unei emisiuni tv, pentru a vorbi despre dificultățile pe care l-au întâmpinat de-a lungul anilor

Vreau să îi spun încă o dată soțului meu că înseamnă foarte mult pentru mine, că îi mulțumesc pentru răbdare, că e foarte greu de conviețuit cu mine, cu un artist, iar el are răbdare. Melodia pentru Liviu se numește „Tu ești lumea mea”, a spus îndrăgita artistă.

Artista a simțit nevoia unei schimbări de look

De curând, artista a simțit să facă o schimbare de look pentru a se simți tot mai bine în pielea sa. Minodora a fost la un salon de înfrumusețare și și-a schimbat coafura. Însă, chiar dacă vedeta avea părul creț natural, a decis că un look cu bucle mai clare ar prinde-o mai bine.

Minodora, declarații surprinzătoare despre căsnicia sa:”A fost criză financiară și a fost destul de greu”
Rodul iubirii dintre Minodora și Liviu este Marco, fiul lor

„Frumoasă coafură ai! Îți stă super frumos!/ Iubita, ești superbă! Așa să rămâi cu părul. Pupici/ Ce bine arăți, Minodora. Supeeer!/ Wow, ce bine îți stă. Ești superbă!

Minodora, declarații surprinzătoare despre căsnicia sa:”A fost criză financiară și a fost destul de greu”
Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere și-a uimit fanii

Superbă mereu pentru fanii tăi, Minodora/ Ce frumoasă ești! Ce bine îți stă/ O frumusețe! Te pup”, sunt câteva dintre comentariile fanilor, care sunt de-a dreptul încântați de mica transformare a artistei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×