Ministrul Dezvoltării, Ștefan Ion, în lacrimi la Marșul Revoluției! Lângă el, Ludovic Orban și Klaus Iohannis

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 19:24
Ministrul Dezvoltării, Ștefan Ion, în lacrimi la Marșul Revoluției! Lângă el, Ludovic Orban și Klaus Iohannis GALERIE FOTO
Ștefan Ion, în lacrimi. Sursa foto - captură Antena 3

Ministrul Dezvoltării, Ștefan Ion, în lacrimi la Marșul Revoluției! Acesta nu și-a mai putut ascunde emoțiile în momentul în care se proiectau, pe clădirea MAI, fostul C.C., numele victimelor de la Revoluție.

Ministrul Dezvoltării, Ștefan Ion, în lacrimi la Marșul Revoluției!

Astfel, pe imaginile surprinse de Antena 3 se observă cum ministrul nu ezită și scoate un șervețel. Ștefan Ion își șterge lacrimile după care continuă să privească numele scrise. Lângă el se aflau în acel moment două nume grele.

Premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis stateau în apropierea lui Ștefan Ion.

Lângă el, Ludovic Orban și Klaus Iohannis

Cei doi s-au alăturat participanţilor la marşul „Memorial 22 Decembrie 1989: Suntem alături de ei!”, în Piaţa Universităţii. Ei au purtat, alături de un grup de persoane, un tricolor de mari dimensiuni şi au depus candele la monumentul din faţa Ministerului de Interne.

Klaus Iohannis a ajuns, duminică seară, în jurul orei 18.00, în Piaţa Universităţii, pentru a participa la marş. Acolo a venit şi premierul Ludovic Orban şi ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ei au aşteptat pe trotuar ca participanţii la marş să ajungă în Piaţa Universităţii. Şeful statului le-a făcut cu mâna oamenilor aflaţi în zonă. Apoi, preşedintele şi premierului s-au alăturat unui grup de oameni care purtau un steag tricolor de mari dimensiuni.

Împreună au pornit apoi spre Piaţa Revoluţiei. Ajunşi în faţa Ministerului de Interne, participanţii la marş au ţinut un moment de reculegere. Ulterior, oficialităţile, începând cu preşedintele Iohannis şi premierul Orban, au aşezat câte o candelă la monumentul în memoria eroilor.

Apoi, pe clădirea Ministerului de Interne a început o proiecţie video, fiind proiectate imagini, dar şi numele victimelor de la Revoluţie. acesta a fost momentul care l-a impresionat până la lacrimi pe ministrul Dezvoltării, Ștefan Ion.

După ora 19.00 a început citirea listei celor peste 1.100 de nume de eroi ai Revoluţiei din 1989. Zeci de persoane s-au adunat, începând cu ora 16.00, în Piaţa Victoriei, mulţi dintre cei prezenţi având baloane albe pe care scria „Libertate”. Ulterior, numărul participanţilor a crescut, ajungând la câteva sute de persoane, iar apoi la peste o mie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×