Mihai Tudose, atac devastator! Varianta s-o susţinem pe Dăncilă? Mie mi se pare o glumă. Tăriceanu e sub Victor Ponta în toate sondajele”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 20:48
Mihai Tudose, atac devastator! Varianta s-o susţinem pe Dăncilă? Mie mi se pare o glumă. Tăriceanu e sub Victor Ponta în toate sondajele” GALERIE FOTO
Mihai Tudose nu vrea ca Pro România să o susțină pe Viorica Dăncilă. Sursa foto - facebook

Fostul premier Mihai Tudose a lansat un atac devastator și spune că este ”o glumă” ideea ca Pro România să susţină candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale. ”Eu nu cred în metamorfoze peste noapte– până ieri era omidă, azi e fluture”, a spus Tudose. Nici o eventuală susținere a lui Călin Popescu Tăriceanu nu îl bucură foarte mult pe Tudose.

Mihai Tudose, atac devastator!

Acesta spune că este ”hilar” că șeful Senatului are pretenţia să fie susţinut de Pro România, în condiţiile în care ALDE are 4%, iar Tăriceanu ”e sub Victor Ponta în toate sondajele”. „A ne întâlni cu toţii nu înseamnă că PSD o desemnează pe Dăncilă, ALDE tocmai l-a desemnat pe Tăriceanu si noi trebuie să îi susţinem pe ei, cei doi zei. Dacă la Dăncilă măcar are în spate un partid cu 20%, Tăriceanu e sub Pro România şi e sub Victor Ponta în toate sondajele.

Mi se pare hilar să susţii ca tu, având 4%, şi cota de încredere pe persoană fizică tot cam pe acolo, să venim noi să te susţinem. Cine eşti tu, frate, ăla care tot ieşi uscat din apă?”, a mai spus Mihai Tudose. Fostul premier spune că Tăriceanu ”a vrut la putere” cu Liviu Dragnea. „El a vrut cu Dragnea. A vrut la putere şi în condiţiile alea, cu Dragnea, înţelegeţi de toate din asta.

Mihai Tudose, atac devastator! Mihai Tudose
Mihai tudose a fost premierul României. Sursa foto – facebook

Dăncilă și Tăriceanu, puși la zid de Tudose

Păi, du-te, frate, cu Dragnea până la capăt, atunci. Acum nu vrei tu să mergi singur, să candidezi tu singur la alegeri, tu cu cei 4%? El azi e la guvernare, azi e Viorica Dăncilă prim-ministru şi reprezintă România şi datorită – sau din cauza – lui Tăriceanu. Punct”, a mai spus Mihai Tudose care nu a ezitat și a atacat-o pe Dăncilă.

„Varianta s-o susţinem pe Dăncilă? Mie mi se pare o glumă, mi se pare că exagerăm când comentăm aşa ceva. Am plecat din PSD şi nu mai suntem acolo din mai multe cauze, nu doar din cauza lui Dragnea. Dăncilă e aceeaşi, cea de acum o săptămână”, a mai spus europarlamentarul Pro România.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×