Mihai Trăistariu, pozat în pat cu o femeie. Comentariile fanilor au început să curgă pe Internet FOTO

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/10/2019, 19:48
Mihai Trăistariu, pozat în pat cu o femeie. Comentariile fanilor au început să curgă pe Internet FOTO
Mihai Trăistariu s-a fotografiat cu o femeie în pat. Sursa foto: infomusic.ro

Mihai Trăistariu și-a șocat prietenii de pe rețelele de socializare, după ce s-a fotografiat alături de o femeie în pat. Cântărețul a postat și un mesaj care i-a contrariat pe fanii săi. Mesajul este unul foarte…jucăuș, prin care Mihai Trăistariu spune că în patul său este destul loc.

Mihai Trăistariu, pozat în pat cu o femeie

Cântărețul s-a lăsat fotografiat în lenjerie intimă, iar femeia de lângă el este o brunetă foarte sexy. Aceasta este îmbrăcată doar într-o cămașă și i se văd picioarele destul de sexy. În plus, aceasta stă cuibărită la pieptul vânjosului Mihai Trăistariu.

În plus, artistul pare să fi lansat și un fel de concurs, deoarece le cere prietenilor virtuali să tag-uiască femeile pe care le-ar vedea ei alături de Mihai Trăistariu în pat, deoarece femeia cu care a pozat are pus în dreptul feței un emoticon care îi acoperă fizionomia.

Mihai Trăistariu s-a fotografiat cu o femeie în pat
Mihai Trăistariu s-a fotografiat cu o femeie în pat

Mihai Trăistariu, luat peste picior de internauți

”Pe cine vezi in locul ei ? Da-i TAG …
Repede … sa nu se bage altcineva in patutz langa mine …
Sau … crezi ca incapem 3 ?
Sau … mai multi ?! Eu zic ca-ncapem ! Bunavointa sa fie !
#Unde_esti_iubire ? #MihaitzaCelSexy #Yes_I_m_Sexy #SoWhat”.

Mesajele internauților nu s-au lăsat deloc așteptate. ”Ce sa faci tu mai””Pârțache”” cu două?”, ”asta e sansa voastra baieti”, ”tu si tot stafful de baieti de la van”, ”Ipostaze de doi lei”, ”e loc de 3 ca tu ești micuț”, ”Ai luat o….razna”, ” Inseamna ca….ai o impresie ”buna” despre femei” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Mihai Trăistariu.

În plus, sute de domnișoare au fost tag-uite de către prieteni și prietenele lor. Așa-zis-ul concurs a cam luat-o razna atunci când au început să fie tag-uiți și băieți, care să își facă loc în patul celebrului cântăreț, lucru care probabil l-a neliniștit pe artist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×