Mihai Trăistariu a devenit prezentator TV. La ce post de televiziune a ajuns cântărețul

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/08/2019, 08:47
Mihai Trăistariu a devenit prezentator TV. La ce post de televiziune a ajuns cântărețul
Trăistariu le dă deșteptarea românilor de pe litoralul românesc. Sursa foto: PRO TV

Mihai Trăistariu a devenit prezentator TV. Fostul participant la Eurovision poate fi văzut de telespectatori într-o nouă postură, cea de realizator de matinal. Cântărețul nu apare la o televiziune națională și nici măcar la una de renume. Vedeta este, deocamdată, gazda emisiunii de dimineață a postului Orizont TV, care se filmează la Neptun pe perioada sezonului estival.

Mihai Trăistariu, prezentator de matinal

Conform cancan.ro, Mihai este foarte încântat de noul rol, de emisiunea pe care o prezintă și ar vrea chiar să se răzbune pe toate televiziunile care s-au legat de el în ultima vreme. Trăistariu ar folosi matinalul „Bună dimineața, România” pentru a-i pune la punct pe cei care l-au criticat de-a lungul anilor, în ciuda performanțelor sale muzicale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Postul Orizont TV este unul relativ nou pe piața media din România, iar de curând poate fi receptat aproape din toată țara. În matinalul de la mare, Trăistariu invită tot felul de artiști și prieteni cu care stă la taclale ore bune. Nu este prima oară când muzicianul apare pe micul ecran ca prezentator.

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu prezintă matinalul de la Orizont TV. Sursa foto: Orizont TV

Trăistariu, critic cu divele showbiz-ului românesc

A mai prezentat un matinal acum doi ani la postul Antena 1 Constanța, iar în 2014 a prezentat, la Neptun TV, show-ul de talente „Campionii muzicii”.  ,,Într-o vreme puneam mare preţ pe vedetele de pe micul ecran. După ce le-am cunoscut personal pe majoritatea, am realizat că nu fac parte din acelaşi aluat cu mine. Eu sunt un prototip de antivedetă… Aşa-mi place să mă laud prietenilor.

Îmi place să fac piaţa, să merg printre oamenii simpli, să stau de vorbă cu femeia de serviciu şi să-i dau ,,Bună dimineaţa!’’, îmi place să cred că sunt un om simplu şi norocos. Şi-atunci, de câţiva ani buni … prefer femeile simple, sănătoase, vesele, zâmbitoare, vorbăreţe … Alea sunt cele mai frumoase! ” Vedetele ” feminine din România au înţeles greşit cuvântul ‘’vedetă‘’ şi se comportă ca atare, drept pentru care nu mi se mai par frumoase… Sunt prea … construite … prea dichisite, prea aranjate, prea forţate, prea calculate, prea nenaturale …’’, a mărturisit recent cântărețul pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×