Mihai Trăistariu, amorezat de Vulpița: „Păcat că e luată”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
10/04/2020, 22:00
Mihai Trăistariu, amorezat de Vulpița: „Păcat că e luată”
Mihai Trăistariu s-a amorezat de Vulpița sursă foto: facebook

Lui Mihai Trăistariu i-a căzut cu tronc Vulpița. Artistul a postat un mesaj pe pagina de facebook, în care a vorbit despre…dragoste la prima vedere, dar „păcat că e luată”.

Mihai Trăistariu s-a amorezat de Vulpița lui Viorel Stegaru din Blăgești

Vulpița, pe numele ei real, Veronica, cea care, de săptămâni bune, își expune viața și povestea de amor la televizor, împreună cu soțul Viorel Stegaru, i-a picat cu tronc lui Mihai Trăistariu. Artistul pare să fi făcut o pasiune pentru tânăra de 22 de ani din satul Blăgești, județul Vaslui.

Dovadă stă mesajul pe care l-a postat pe pagina de facebook, alături de o fotografie cu Vulpița.

”De când am găsit poza asta cu Vulpița…am căzut pe gânduri. Posibil să fie…”dragoste la prima vedere…Hm. Păcat că e luată…Viorel chiar a pus mâna pe o fată super. Of..”, a scris Mihai Trăistariu.

Trăistariu: „Și la culoarea ochilor semănăm”

Mesajul și descrierea scrise de Mihai Trăistariu au șocat o țară întreagă. Mai mult, acesta a descoperit și câteva asemănări între el și Vulpiță: ”Uite, până și la culoarea ochilor semănăm. Dacă nici așa n-o conving, să-i dea tag cineva și s-o anunțe că până și la cifre ne potrivim. Ea a împlinit 22, iar eu am #21”, a adăugat Mihai Trăistariu.

Cine este Vulpița

Povestea Vulpiței și a lui Viorel a făcut înconjurul țării. Cei doi s-au căsătorit de foarte tineri, au devenit părinți, dar socrii tinerei nu au fost de acord cu povestea lor de iubire.

Au venit în Capitală în speranța că își vor găsi ceva de muncă, dar fără succes. Acum, copilul este crescut de bunicii paterni, iar Vulpița speră ca, într-o zi, să își poată permite să crească ea copilul, împreună cu soțul ei. Povestea lor este expusă în seriale de săptămâni bune și încă merge mai departe.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×