Cătălin Măruță a lansat atacul, după un fake news care o are în prim plan pe Vulpița: „Să stea acolo unde e”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/04/2020, 12:27
Cătălin Măruță a lansat atacul, după un fake news care o are în prim plan pe Vulpița: „Să stea acolo unde e”
Cătălin Măruță nu o vrea pe Vulpița în emisiunea lui. Sursa foto: Instagram

Cătălin Măruță este deranjat de un articol apărut în presă în care s-a scris că PRO TV ar fi vânat-o pe Vulpița de la Antena 1.

Cătălin Măruță, despre Vulpița și Antena 1: „Fiecare cu emisiunea lui, cu publicul lui”

Realizatorul emisiunii difuzată după-amiaza la postul de pe Pache Protopopescu a ținut să lămurească o știre apărută recent despre cum PRO TV a vrut să o fure pe Veronica Stegaru pentru a-și crește audiența.

„Fake news, după o lună în Vaslui, cu Vulpița! O nouă culme a ridicolului. Știrea asta falsă despre cum eu am vrut să fur vulpea de la acces e ca bancul ăla comunist cu mașina. Nu mi-am cumpărat, ci mi-a fost furată, și nu era mașină, ci bicicletă”, este o parte a mesajului postat azi de Măruță pe contul său de Facebook.

„Adică nici dacă mi-era făcută cadou nu o primeam, ce să mai zic de furat?! Să stea acolo unde e, fiecare cu drumul lui, cu emisiunea lui, cu publicul lui!”, a mai adăugat prezentatorul.

Prezentatorul PRO TV, criticat de un internaut: „Și tu pornisei pe drumul ăsta al ridicolului”

Fanii au reacționat imediat la postarea pe care a scris-o Măruță, felicitându-l totodată pentru emisiunile pe care le realizează zi de zi la PRO TV și criticând-o pe vedeta cu care Antena 1 a atins culmile succesului.

Cineva i-a arătat obrazul lui Măruță și i-a amintit că, în trecut, nu era străin de astfel de show-uri, pe care acum le critică pentru că sunt difuzate de posturi tv concurente.

„Acum, dacă vrem să fim sinceri și tu pornisei pe drumul ăsta al ridicolului și cancanurilor la un moment dat, dar din fericire ți-ai revenit. Păcat că atunci ți-ai pierdut ceva telespectatori, inclusiv pe mine, nici acum nu pot spune că îți urmăresc emisiunea cu aceeași plăcere de altă dată…”, este unul dintre comentariile primite de Cătălin Măruță de la un fan.

Cătălin Măruță
Aceasta este postarea prin care Cătălin Măruță și-a exprimat revolta față de știrea apărută pe un site
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×